DISTRESS INK TEKNIK: DIY HELLO KORT

1 1,315

Vi har sørget for, at vores GD 2016 team har muligheden for at lave valgfri projekter til vores magasin. Vi ønsker nemlig, at de skal have mulighed for at vise andre sider af deres kreative evner og lade deres scrapping mojo få frit løb. Vores GD2016 designer Ria-Kirstine viser i dag sit første valgfri projekt. Hun har samtidigt lavet en rigtig fin billed tutorial til Jer, så I har muligheden for at CASE hendes projekt.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Blending, Smooshing, Die Cutting 

Inspirationen til disse 2 kort kom fra et billede jeg så på nettet, hvor en anden kort designer (kan ikke huske hvem desværre) havde lavet noget ala disse. Jeg faldt pladask for dem. Nu har jeg så forsøgt at gøre hende kunsten efter.

Mine tanker ved at lave en DIY over 2 simple kort var, at vise en anden side af mig end Art Journaling. Jeg skifter meget imellem de ting, jeg laver og prøver rigtig gerne nyt af, som her.

Generelt set elsker jeg at arbejde med papir, tegne og bare prøve mig frem. Der er lige så mange fejl, som der er gode oplevelser. Nogen gange opdager man nye ting ved en fejl, det gør jeg i hvert fald. I bund og grund handler det bare om at have det sjovt og nyde det man laver.

Jeg startede med at skære 2 hjerter ud med mit Sizzix 6 Dies sæt, samt 2 cirkler med mit Sizzix 8 Dies Circles sæt. Til begge har jeg brugt den største die fra sættene.

 #1 GD2016 Ria

Herefter kørte jeg det ene hjerte og den ene cirkel igennem min Big Shot igen, hvor jeg skar ordet ”Hello” fra Mama Elephant ud tværs igennem begge die-cuts.

#2 GD2016 Ria

Husk – at gemme selv de mindste stykker fra selve ordet, dem skal vi nemlig bruge senere. Gem også ordet Hello.

#3 GD2016 Ria

Derefter farvede jeg med Distress Inks mit hjerte, min cirkel og de små stykker fra ordet hello, men IKKE ordet hello.

#4-7a collage GD2016 RiaDa jeg var færdig med at farvelægge mine dele, brugte jeg en vandforstøver for at give dem spil. Jeg lod vandet sidde i 15-30 sekunder, hvorefter jeg duppede det væk med et stykke køkkenrulle.

Så tog jeg mine 2 andre die-cuts (hjerte + cirkel) og dækkede dem 100% med dobbeltklæbende tape.

#8 GD2016 Ria

Nu er det tid og samle vores focal punkt til kortet. Jeg startede med at sætte øverste del på, herefter ordet ”Hello”, så den nederste del og til sidst de små stykker som passer ind i ordet ”Hello”.

#9-12a collage GD2016 Ria

Min første tanke var, at sætte mine focal points direkte på kortet, men ombestemte mig. Jeg brugte istedet 3D tape, og ja jeg er storforbruger af 3D tape…..

#13 GD2016 Ria

#14 GD2016 Ria

Så satte jeg nogle pailietter på med Glossy Accents fra Ranger. Og her kommer de færdige kort 🙂

Hello Heart 1 GD2016 Ria

Hello World 1 GD2016 Ria

Lidt close-ups skal I da også lige have. Her kan man tydeligt se, hvordan Hello er nedfældet i kartonet, da jeg har brugt teknikken inlaid die-cutting til begge kort.

Det ses også tydeligt, hvordan vandet fra vandforstøveren har “skubbet” Distress Ink sværten væk de steder, hvor vandet har ramt kartonet. Dette giver en utrolig flot effekt.

Hello Heart 2 GD2016 Ria

Hello World 2 GD2016 Ria

Materialeliste:

 • Hvidt karton
 • Sizzix 8 Dies Circles
 • Sizzix 6 dies Hearts
 • Big Shot
 • Mama Elephant “Hello Script” die
 • Distress Ink: Til hjertet – Picked Raspberry – Faded Jeans. Til cirklen – Salty Ocean – Peacock Feathers
 • Dobbeltklæbende tape
 • Vandforstøver
 • Pick-me-up tool fra Silhouette America
 • 3D tape
 • Ranger Glossy Accents
 • Pailietter, fluorescent

1000 tak fordi jeg havde frie tøjler til dette projekt. Det har været super sjovt og udfordrende lige fra starten af med dette indlæg og mine Art Journaling indlæg. Jeg håber, du som læser har fået noget ud af det, jeg har vist frem. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål.

KreaTive hilsner

Ria-Kirstine a.k.a. KreaTrolden

Næste måned den 3. marts introducerer vi vores tredje Gjestedesigner i rækken. Stay Tuned! 🙂

Glem ikke, at GD2016 Bente-Heidi fortsætter med at inspirere os med Project Lif. Du kan læse om og se hendes næste projekt den 10. marts, så husk at følge med i magasinet.

GD2016 Ria-Kirstine får I selvfølgelig også lov til at høre mere fra i løbet af 2016. Bare vent og se!

close
1 kommentar
 1. Hilde Larsen aka Tindaloo skriver

  kjempevakre kort og fin tutorial ♥

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »