,

Distress Ink-wannabe med Copics

Håndlavet kort med Magnolia-motiv

Artikkelen nedenfor ble opprinnelig publisert på Lina Scraps. Her viser Lina hvordan man kan bruke Copics for å oppnå en effekt som gjør at motivet ser ut til at det er fargelagt med Distress Inks. Denne ideen kom Lina på etter at hun hadde beundret flere kort som var fargelagt med Distress Inks samtidig som hun, etter flere år med fargelegging med Copics, ikke følte for å starte med en ny fargeleggingsteknikk. 

SE OGSÅ: FARGELEGGING MED DISTRESS INK

Håndlavet kort med Magnolia-motiv

Jeg har i det siste beundret flere kort hvor stemplet har blitt fargelagt med distress ink. Jeg liker virkelig det uttrykket det gir, men etter år med øving med Copics, følte jeg ikke for å starte med en ny fargeleggingsteknikk akkurat nå. Så jeg bestemte meg for å forsøke og fargelegge et motiv med copics, som samtidig fikk det distress ink-aktige utseendet. Og jeg tror jeg klarte det litt. Du kan se at det ikke er samme medium, men samtidig har har motivet det fine vintage-utseendet i fargene.

Jeg brukte et Magnolia-motiv, men jeg kan ikke huske navnet på det. Jeg strevde ganske mye for å få til rødfargene til rosen. Det var vanskelig å finne farger som passet sammen fra veldig mørkt til nærmest hvitt. Men jeg tror jeg fikk det til å fungere greit.

Og det endte opp med å bli et gatefold-kort hvor jeg brukte Crate Papers “Oh Darling” (fordi de er virkelig søte, og passet perfekt sammen med fargene på motivet).

Jeg brukte følgende Copics:
Hud: E0000, E000, E01, E21, E11
Kinn: R11, R20, R22
Kjole: R0000, R000, R30, R32
Hår: E50, Y21, YR24, E99
Grønnfarger: Y0000, YG91, YG93, YG95
Rødfarger: R00, R21, R43, R46
Grått/hvitt: W00, W0, W1, W2
Sko: E0000, E70, E71
Bakke: W0, W1, W3

Translate »