DITT FAVORITTKORT?

3 1,166

LOGO WCMD 2015

11892050_1144560112224412_8381016567805957614_nI forbindelse med Cardmaking Day 3. oktober ønsker vi i The Paper Crafting å sette sammen et flott online galleri med favorittkort fra de skandinaviske kortlagerne. Derfor ønsker vi å be om at dere sender inn deres favoritter blant kortene dere selv lager.

Dersom det er vanskelig å velge et av kortene kan du sende inn flere, men maksimum tre. Vi har også en premie til en av dere som sender inn kort – det er tre valgfrie dies fra Papirdesign! Hvem som vinner denne flotte premien blir kunngjort i The Paper Crafting lørdag 3. oktober.

 Vi gleder oss til å se alle de flotte kortene! Send link til blogginnlegg eller bilde av kortet til editor@thepapercrafting.com Kortene blir publisert under fullt navn og land kortlagerne er bosatt. Dersom noen ikke ønsker at dette skal publiseres gi beskjed så tar vi hensyn til det. Siste frist for å sende inn kort til galleriet er torsdag 1. oktober ved midnatt. 

 

3 kommentarer
 1. Cam skriver

  Rigtig godt initiativ 🙂 Glæder mig til at se det på lørdag og har sent jer 3 billeder 😉
  Var også med sidste år – god inspiration.
  Må jeg komme med et forslag til hvis i gør det igen……Syntes det ville være rigtig godt hvis folks blog adresse stod der, for nogen gange ser man jo noget man syntes er virkelig fedt og så kunne det være dejligt at gå på deres blog og se hvad de ellers laver 🙂 Det kunne også være de på bloggen havde fortalt om hvordan kortet er lavet – teknikker f.eks.. Ved godt at ikke alle har en blog men mange har jo….

  1. Marit Pedersen skriver

   Hei, det er et godt forslag som vi skal følge opp. Det blir uten bloggadresser denne gangen, men vi skal be om det neste gang vi lager galleri – det blir trolig til scrapbookingdagen i mai. Tusen takk for at du har sendt inn bilder av dine kort 🙂

   1. Cam skriver

    Det lyder super 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More