NORDLYSET: BOKSTAV AV KNAPPER PÅ LERRET

0 1,072

Har du et lerret liggende? Og noen knapper? Er du kanskje ute i siste liten med hjemmelagde julegaver? Fortvil ikke, i dag viser Kathrine fra “Mitt lille prosjekt” et supert DIY-prosjekt. Hvem ville ikke ha blitt glad for å finne en så flott og personlig gave under treet?

Type prosjekt: Bilde
Anledning: Generell
Stilart: Clean and Simple

Dagene flyr avgårde og det er under en halv måned til jul, så da tenkte jeg å dele et julegavetips. Jeg har veldig mange venninner som har barn og synes det er veldig koselig å kunne gi bort en gave man har laget selv.

MLP1

Dette blir julegave til lille Lotte på 2 år.

Det du trenger er:
1. Et lerret som er 30x30cm (søstrene grene)
2. Gråmaling (kjøpte veggmaling på Maxbo) og kost (liten og stor)
3. 60 knapper, jeg kjøpte 6 pakker med forskjellige størrelser og farger på Stoff&Stil.
4. Limpistol og lim, blyant
5. Papir bokstav: For å kunne tegne opp bokstaven på lerretet, valgte jeg meg en fonttype og størrelse på datamaskinen.
Også printet jeg ut bokstaven på et a4 ark.

Slik gjør du:
1. Klipp ut bokstaven og mal lerretet grått.

MLP3

2. Legg bokstaven midt på lerretet og tegn rundt.

MLP5 MLP7

3. Før du fester knappene er det smart å legge alle knappene inni bokstaven, slik at du kan planlegge litt hvordan de skal plasseres.

MLP8 MLP10

4. Fest knappene med limpistolen (start i hjørnene).

MLP11 MLP20 MLP19 MLP17 MLP15

5. Fest noen små knapper oppå de andre, for å skape litt dybde i bokstaven. Jeg skjulte noen av de største hullene på denne måten.

MLP22

6. Bruk en liten kost og mal bort blyanstreken mellom knappene.

MLP23

MLP26

Er den ikke søt? Jeg synes det er så koselig å gi bort en gave til et barn som mammen også kommer til å like. Også er det veldig populært å dekorere barnerom med bokstaver nå, så dette er en perfekt julegave. Enkelt, billig og kreativt!


The Paper Crafting takker Kathrine fra “Mitt lille prosjekt” for at vi får lov å vise fram hennes flotte prosjekter her i magasinet. Dersom du vil se mer av det Kathrine lager kan du besøke websiden her: Mitt lille prosjekt

Foto: Kathrine, Mitt lille prosjekt
Publisert med tillatelse

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More