DIY – LAV DIT EGET STEMPEL

2 2,426

Der er rigtige mange og gode stempelsæt på markedet. Jeg har også tilegnet mig min del af dem, og jeg kan jo ikke eje alt. Sommetider står jeg og mangler et stempel i den helt rigtige størrelse, enten er dem jeg har for små eller for store til mit projekt –  hvad gør jeg så?

Heldigvis findes der Moo Carve og lignende produkter. Moo Carve findes i forskellige størrelser og kan i øvrigt skæres til som du ønsker.

GD2016 Susan ekstra#1, 01

Til at snitte mit stempel bruger jeg et gammelt sæt linoleumsknive, som jeg har købt for mange år siden.

GD2016 Susan ekstra#1, 02

Jeg havde i tankerne at lave et sjovt tag til en mand som er fiskeinteresseret. Jeg kikkede i en bog om fisk for at få fornemmelse af hvordan fisk ser ud, og så tegnede jeg en fisk tilsat lidt fantasi.

GD2016 Susan ekstra#1, 03

Jeg bruger madpapir til mine første udkast, og derefter udfylder jeg på den valgte tegning med en pen, hvad der skal være sort. Så tænk på, hvad du gerne vil have der skal blive sort på dit endelige tryk. Og hold det enkelt og tag stilling til om det skal være retvendt eller spejlvendt.

GD2016 Susan ekstra#1, 04

Jeg kalkerer mit motiv over på skærebloggen og start med at skære rundt om konturen først.

Som du kan se har jeg tilføjet lidt ekstra streger, efter det blev trykt over på mit tag.

GD2016 Susan ekstra#1, 06

Jeg har brugt Dylusions ink spray London blue og Distress spray stain Salty Ocean, Archival ink jet black. Tim Holtz stencils. Hvid cardboard, madpapir, linoleumsknive, hobbykniv og Moo Carve.

GD2016 Susan ekstra#1, 05

Til slut kan du se, at jeg også bruger viskelæder i alle afskygninger. Min datter samlede på viskelædere, da hun var barn, så jeg har mange størrelser at vælge imellem til de små stempler.

Jeg håber, at jeg inspireret dig til at skære dit eget stempel.

Kram Susan aka Klistersøster

 

close
2 kommentarer
  1. Bibi Lindahl skriver

    WOW! Så utrolig fine stempler du har laget, Susan! Fisken din er kjempeflott!
    Takk for inspirasjonen. Det ser ikke så komblisert ut som jeg hadde trodd – kanskje på tide å prøve selv 🙂

  2. Frk. Bogstad skriver

    Ja om man kunne teikne som du, hadde det ikkje vore noko problem 😉
    Kjempeflotte heimelaga stempler ♥

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More