Papir græskar

Efteråret er her og Halloween er også rundt om hjørnet. Jeg kan godt lide at pynte op efter årstiderne, og nu er der tid til at pynte op til efteråret. Og når vi nu elsker at være kreative med papir, så syntes jeg at det ville være perfekt med et lille papir projekt.


Type prosjekt: 3D, gresskar
Anledning: Halloween
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Bretting
Pynt/dekor: Bånd
Hovedfarge: Beige/Creme


Hvem kan ikke lide pynt i hjemmet? Jeg synes det er så hyggeligt at lave home decor, som det så fint kan kaldes, ud af alt mulig slags genbrug. Og de mange genbrugsbutikker der er rundt omkring, kan man faktisk finde nogle gode ting. Jeg gik på jagt efter nogle gamle bøger i forskellige størrelser og tykkelser, for mine papir græsker, og fik 3 bøger til en flad 10’er.  Og de er faktisk ret nemme at lave…

dsc_0120_TDØ

Jeg har lavet en video til jer, som viser hvordan jeg har lavet dem.

Jeg håber at I kan lide video’et, og at jeg har givet jer lidt inspiration til at prøve at lave et græskar eller to.

 


Posted

Translate »