DIY SMYKKEOPPBEVARING

1 1,490

Ideen er ikke originalt min. Jeg har nok sikkert sett den på Pinterest eller lignende en gang i tiden. Men nå om dagene så prøver jeg og redusere alt jeg har hjemme, og selger unna en del. Og da trengte jeg noe lurt til og ha smykkene i som ikke tok for stor plass. Og husket da at jeg hadde sett noe lignende et sted.

Du trenger ikke så mye til dette. Men jeg kjøpt en boks fra Melissa Frances, en pakke med kortstokk og resten hadde jeg liggende hjemme av det du trenger. Så her viser jeg iallefall hvordan jeg valgte å gjøre det.

DSC_1855

Jeg målte kortene og fant frem kopipapir. Så kuttet jeg de litt mindre en størrelsen på selve kortet. Jeg brukte en hjørnerunder på 1/4 for å matche kortene. Man trenger jo ikke å bruke kopipapir. Man kan velge flotte designpapir når man skal ha det hjemme. Men i og med at jeg lager for å selge så velger jeg noe enkelt.

DSC_1856

Så fant jeg frem min hullmaskin. Du kan jo bruke det du har, til og med hullmaskin til belter fungerer fint. Og en saks. Jeg laget to hull så nærme kanten jeg mente var mulig, uten at de skal ryke. Så klippet jeg fra toppen og ned til hullet slik at smykkene kan festes der.

DSC_1858

Og slik så det ut når jeg var ferdig med og legge smykkene oppi esken min 🙂

DSC_1862

Et lett og oversiktlig system. Og så lett å lage og gjøre personlig. Man kan ha designpapir som jeg sa over her, og legge i en stor treeske om det er din interiørstil, så kan det stå fremme. For det er jo ingen tvil om at vi er flinkere til og bruke det vi ser i hverdagen.

 

close
1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Smadder god ide Lena, den skal helt sikkert gemmes i baghovedet til lidt senere, da mit barnebarn lige præcis har ønsket sig noget til sine smykker, og nu kan hun enndda selv få lov til at lave det. Det kan blive super flot, når det er pyntet også. Fed idé tusind tak for den.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More