Wreath Builder Template Any Size

Jeg er fan af hurtig lavede kort, derfor er jeg også stor fan af Wreath Builder Templates, men ville også rigtig gerne have dem i mange størrelser men det har jeg ikke råd til, derfor laver jeg mine egne nu, og her er hvordan jeg gør.


Type projekt: DIY
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brugt: Misti
Hovedfarve: Ingen
Redskaber: Misti, stempler
Medium: Sort Memento stempel pude


Start med at tegne diagonale, vertical og horizontale linjer på henholdsvis dit papir du har valgt til din template og på et stykke der svare til din kortstørrelse.

Nu tager du dit stykke karton tilsvarende din kortstørrelse og din template og matcher dem op som vist nedenfor, tegner kortstørrelsen ind på skarbelonen, drejer herefter kortstørrelsen (min er det lyserøde stykke karton) og tegner op igen.

Herefter klipper eller skærer du skarbelonens center del ud

Så liner du din skarbelon og dit kort op i din misti

Så er der bare tilbage at begynde at stemple det design du ønsker.

Hvis du har en Silhouette Cameo eller anden elektronisk skæremaskine, ville det være super nemt at lave mange templates meget hurtigt.

Jeg håber du fandt lidt inspiration til selv at prøve dig frem

KreaTive hilsner
Ria-K.

Translate »