DON’T CLEAN YOUR GELLI PLATE

0 1,350

Jeg gør stort set aldrig min Gelli Plate ren! Hvorfor så ikke det, jo fordi sommetider kan man få nogle virkelig flotte prints når man så endelig giver pladen den helt store rengøring.

Type projekt: mixed media, art journal, gelli plate
Stilart: various, depends on the clean up print
Teknikker brugt: Gelli plate ghost/clean up print
Hovedfarve: whatever
Redskaber: gelli plate, brayer, acrylic paint
Medium: Amsterdam standard series acrylics

Når jeg skal afprøve ideer eller nye teknikker jeg har set et eller andet sted på min gelli plate, er det faktisk den eneste gang jeg gør den helt ren, hvilket involvere håndsprit og baby wipes og somme tider make up fjerner.

De gange jeg så gør det har jeg altid min homemade art journal ved hånden, så jeg kan starte med at lave div ghost prints eller clean up prints i den, for tænk nu hvis der var nogle gode nogle imellem.

jeg laver også prints på almindeligt kopi papir, på den måde har jeg også en lille stak collage papir ved hånden.

Mange gange giver det også nogle meget mærkelige prints, men ved at gøre det på denne måde har jeg altid muligheden for at starte på en art journal page uden at blive helt skræmt af en helt blank hvid side der bare stirrer tilbage på mig.

Denne side er en der har været i min journal meget længe som jeg ikke helt endnu ved hvad jeg skal gøre ved.

Men heldigvis har man jo altid muligheden for at lave flere lag, male over, doodle…. Det er det gode ved Art Journaling / Mixed Media, der er ingen regler!

Herunder kan du se nogle andre clean up prints og sidste billede er af en teknik jeg ville teste, det gik ikke helt som forventet så den teknik skal der leges mere med.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »