DON’T GO! – ART JOURNAL PAGE

0 962

Først nu har jeg fundet tiden til at prøve nogle af de Dylusions Paints af som jeg fik i julegave. Sikke nogle lækre og nemme farver at arbejde med, og en meget lille smule maling rækker et langt stykke. Normalvis er jeg ikke til de helt intense farver når jeg arbejder i min Art Journal, men en gang skal jo være den første. Nu jeg stor fan!

Type prosjekt: Art Journal Page
Anledning: Design Team
Stilart: Mixed Media
Teknikker brukt: Maling, decoupage, stamping, doodling, Distress
Hovedfarge: Orange, turkis, pink
Pynt/Decor: Sider fra en gammel bog
Medium som er brukt: Matte Medium, Akryl maling, Dylusions paints, Posca Pens, Memento Tuxedo Black ink pad, hobbylim, Distress Ink/Walnut Stain
Utstyr som er brukt: Makulator
Jeg sad en aften og kiggede Pinterest igennem for gode ideer, da jeg faldt over kurvefletning. Dét gav mig en ide, teknikken måtte da kunne bruges på en Art Journal Page. Ideen brugte jeg ved at makulere et par sider fra en gammel bog, og derefter begynde at flette dem sammen på min side. Jeg vil gerne indrømme at dette tog rigtig lang tid, men vil ikke udelukke at det ikke er en teknik jeg vil forsøge mig med igen. 
Jeg gav hele siden et godt lag Matte Medium fra Golden, og herefter fandt jeg 3 Dylusions farver frem, Vibrant turquoise, Pure Sunshine og Bubblegum Pink. Disse påførte jeg siden med en baby wipe og lysnede den med hvid akryl maling og en brayer. På det her tidspunkt var jeg ovenud glad for min baggrund, men så stemplede jeg på den med et stempel fra Art Foamies. Herefter kunne jeg så absolut ikke lide min side, og jeg smækkede min Art Journal i og den fik lov at ligge et par timer.
Men, man skal aldrig give op på en Art Journal side, man skal blot blive ved med at arbejde på den. Dét er hvad jeg altid siger til andre, så ja, nu måtte jeg så tage mine egne ord til mig, og arbejde videre. Derfor fandt jeg en sort og en hvid Posca pen frem, og begyndte at Doddle på mit hjerte.

 Efter og have gjort dette manglede min side en tekst, jeg kom hurtigt på citatet “When Things Go Wrong, Don’t Go With Them” Grunden til valget faldt på dette citat var fordi at denne side startede godt ud, så gik det galt, og så i stedet for at opgive siden, valgte jeg at fortsætte og ende med et positivt resultat.

Her er så mit færdige resultat, først stemplede jeg teksten på noget karton, og limede det herefter på min side og tegnede kanterne op med en sort Posca pen. Men syntes nu stadig der manglede et eller andet, så hele siden fik en omgang Distress Ink i farven Walnut Stain, og især kanterne.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang. 

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More