,

Dorthes vakre kort

Dorthe laget dette nydelige kortet på Convention i Middelfart sist helg. Motivet har Dorthe funnet på internett, og hun har virkelig latt det komme til sin rett på kortet. Fargene Dorte har brukt fanger opp fargene fra motivet og pynten i “vintagestil” passer fint til. Jeg leste mange Nancy Drew/Frøken Detektiv-bøker da jeg var liten og på en måte minner dette kortet meg om bøkene. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Dorthe laget dette nydelige kortet.

  • Type prosjekt: Kort
  • Anledning: Generell
  • Stilart: Retro
  • Teknikker brukt: Layering, Die Cutting
  • Pynt/dekor: Blomster, rondell, brads, filmstrip, Die Cuts, bånd
  • Hovedfarge: Blått/Brunt

SE OGSÅ: ET HVERDAGSKORT

12047029_10207616895477751_6179817545438773575_n

Hold nu op hvor har det været en skøn weekend. SÅ hyggeligt og sjovt. Jeg fik snakket med en masse skønne kvinder – og en enkelt mand – der deltog i Convention i Middelfart. Men jeg ved også at der var mange andre jeg ikke nåede at snakke med… Jeg fik oset rundt i butikkerne – og for første gang blev det rent faktisk mest til os – jeg brugte kun ca. 250 kr. begge dage tilsammen … og jeg er stadig chokeret over det (haha). Jeg fik også lavet noget… det blev til 8 kort fordelt på de 2 dage. Bodil og jeg havde hver især printet 4 motiver – til os selv – og til hinanden, dem fik vi så af hinanden i sidste uge så vi kunne nå hver især at pakke kits med alle motiver. Og det er de 8 kort jeg fik lavet – og som Bodil også fik lavet (næsten). Dette kort er med et af de motiver jeg havde fundet og printet.

002
003

Papiret er fra en gammel serie fra Maja design som jeg ville ønske man stadig kunne få – den har de fedeste farver! Doily skåret med MFT die, og en brads der er købt i Netto. Blomster fra Wild Orchid Crafts – og bladene er skåret med Joy die. Hello er skåret med en die fra HeroArt. Sløjfen i organza er sat på en udstansning lavet med Joy die. Motivet har jeg fundet på Pinterest.


Posted

Translate »