Scrappeintervjuet: Dorthe fra Danmark

Dorthe er en av de som vi har presentert i “Nordstjernen” som har holdt på lengst med papirhobby. Dorthe startet allerede i 2006 med å lage kort og har senere også utvidet hobbyen til å omfatte layouts, minialbums, journals, Project Life og alt det som ellers finnes innenfor scrappeuniverset. Vi er glade for å ha Dorthe med oss i The Paper Crafting i dag.

DorteHej, jeg hedder Dorthe og bor i Esbjerg, Danmark.

Min blog er: Made by Dorthe
Blogadressen er forholdsvis ny. Førhen kunne i finde mig på: Kreative syslerier eller Dorthes Hobby

I 2006 startede jeg så småt med at lave kort, og sidenhen er det også blevet til layouts, minialbums, journals, project life, og hvad der ellers følger med indenfor scrapuniverset.

Jeg laver mest kort og albums, og min stil er i det romantiske/feminine hjørne, men jeg prøver  ind imellem lidt andre stilarter.

Tidligere har jeg strikket, hæklet og syet meget, men jeg fik lyst til at prøve noget helt andet, og det blev så til vores fantastiske scrap-hobby.

Jeg prøver at scrappe, så ofte jeg kan – gerne flere gange i løbet af ugen.

Scrap-universet er fyldt med inspiration og super dygtige scrappere, men nogle fænger bare mere end andre. Nogle af mine favoritdesignere er “Gitte Blomsterbox” også kendt som “Glitter Gitte”, Lisa Rasmussen, Jette Jensen og Anne fra “Annes PaperCreations”.

Min scrap-plads, eller som jeg kalder det, “Mit Kreative Hjørne”, er indrettet i min stue, så jeg har prøvet på at få det integreret i rummet, hvilket jeg synes er lykkedes meget godt. Jeg er super tilfreds med min arbejdsplads.

Billederne er af lidt ældre dato, men det er svært at få taget nogle nye, da lyset ikke lige er til det…

kreahjørnet-001

Jeg har valgt at vise jer nogle af mine favoritprojekter, som jeg har lavet den sidste tid, og som kendetegner min nuværende stil. Jeg arbejder arbejder meget med “lag på lag”, og bruger ofte maskinsyninger, dies, doilys, gipsfigurer, bånd/snor, blomster, guld og glitter.

Kort:

IMG_9490 IMG_9333-001 IMG_8813-001

IMG_8737-001 IMG_7641-001

Layout:

IMG_7191-003

Minialbum:

01-IMG_4740-001
Flere bilder: Minialbum, Darling

 

Foto: Dorthe 
Publisert med tillatelse

Translate »