Dronningen har fødselsdag – kortlavning

Dronningen i mit liv ihvertfald, – nemlig min mor. Til hende giver motivet næsten sig selv – blomster og gerne overvældende og overdådigt. Og spørger man mig, synes jeg, at rulle-roser og andre lag-på-lag papirblomster kan give den smukkeste overdådighed.

  • Type projekt: Kort
  • Anledning: Fødselsdag
  • Stilart: Shabby Chic
  • Teknikker brugt: Udstansning, blomsterrulning, fuzzycutting, layering og farvelægning
  • Pynt/dekor: Halvperler
  • Hovedfarve: Rosa/creme
  • Medie: Copic tuscher 
  • Udstyr som er brugt:  Big Shot Stansemaskine, Stylus værktøj, limpistol

SE OGSÅ: PRINSESSKORT

Jeg fandt igen noget af mit Stamperia papir frem, som passede perfekt til temaet. Endvidere vidste jeg at jeg ville have noget dimension på og da intet som for mig råber overdådighed mer end masser af 3D blomster – rulleroser og lag-på-lag blomster passede perfekt.

Jeg laver altid mine blomster selv for da kan jeg få dem precis som jeg gerne vil ha dem og fuldstændig i de nuancer jeg synes passer til mit kort. Samtidigt havde jeg set et kort der inspirerede mig til å bruke fuzzycuttede blomster som ikke bare var flade, men som også var blevet formet og modellert med en stylus. Og her kommer kortdilemmaet – kan man sætte sine egne 3D blomster sammen med fuzzycuttede trykte blomster? Jeg besluttede mig for at det skulle prøves.

Jeg brugte de fuzzycuttede blomster – både flade og modellert – i udkanten af blomsterdekorationen til at flade ud. Jeg lod også blade kigge ud under rammen og hjertet – også satte jeg en fuzzycuttet blomsterdekoration under teksten.

Mine egne 3D blomster og blade, som er farvelagte med Copics indet de ble rullet/limet sammen, byggede jeg centeret af dekorationen op med. Normalt laver jeg kort fra toppen af og ned, men med det her kort startede jeg nedefra så jeg kunde bedømme blomsternes placering ordentligt.

Det endte med at blive et kort stort – cirka 12 x 22 centimeter – men det er da også til et af mit livs allerstørste VIP’s.

Jeg er stadigt ikke blivet klogere på om man kan bruge sine 3D blomster sammen med fuzzycuttede trykte blomster – men pyt for selvfølgelig kan man det. Men om det så ser fint nok ud må jo være et spørgsmål om smag, men sjovt var det ihvertfald!


Posted

Translate »