,

Den ultimate scrappeboksen

Hvis du er som meg så har du nok sett den på nettet. Den virker veldig praktisk og anvendelig. Du har nok også tenkt at den er rett og slett for dyr. Dessuten er det sikkert vanskelig å få den levert hjem. Og hva med toll og frakt? Det må jo bli kjempedyrt? Ikke nødvendigvis. Dersom du utsetter kjøpet av ny sofa eller seng et års tid kan den faktisk bli din. Den ultimate scrappeboksen. 

Birgitte Fotland har nettopp fått sin “Work Box 3.0” levert hjem på døren i Sarpsborg. Det var samboeren til Birgitte som kom på ideen om å bestille en “Work Box” ettersom Birgitte, i likhet med oss andre scrappere, hadde en god del hobbyprodukter som trengte plass. 

“Workboxen” fikk mye oppmerksomhet da Birgitte la ut bilder av den i Facebookgruppa “Planner Addicts Norge” og her kan du lese mer om hvordan du kan gå fram dersom du ønsker å bestille denne hjem til deg. 

Hvor bestilte du “workboxen”?
Vi kjøpte den fra den tyske siden til workbox, https://www.theoriginalscrapbox.de.

Tok det lang tid fra du bestilte til du fikk den?
Vi ga beskjed to måneder før vi bestilte om at vi ønsket boksen og de ga oss da beskjed om å sende de mail to uker før ønsket levering slik at de kunne bestille fra lager og sende den.

Hva kostet den totalt inkl. frakt, toll mv?
Det ble cirka 25000 kroner med lysekrone og med plastikk beholderne, litt usikker på hva prisen blir uten men det står på nettsiden. Den kommer originalt med andre beholdere og uten lysekrone.

Var det komplisert å få den til Norge?
Det gikk veldig greit å få den til Norge, vi betalte cirka 2000 kroner for frakt også måtte vi betale 6000 kroner i toll før vi fikk den kjørt hjem. Den kommer på en pall og man får beholde pallen så man kan pakke ut når man har tid. Vi fikk den levert hjem på døren.

Er “workboxen” praktisk i bruk? Får du plass til alt i den?
Jeg får absolutt plass til alt jeg trenger, og alt er veldig lett tilgjengelig når man sitter ved pulten. Har både maleutstyr, gaveinnpakning, sy og strikkeutstyr, leire og planleggingsutstyr i skapet. Det er et ferdig boret hull ved pulten slik at man kan ha skjøtekabel+ diverse. Maskiner som trenger strøm lett tilgjengelig.

Er det noen ulemper med den?
Det som kanskje kan være en ulempe er at hjulene kan gli litt hvis man ikke sikrer dem ( hele skapet står på 12 hjul).

Hvor er din “Workbox” plassert?
Jeg er så heldig å ha et eget hobbyrom så den står plassert der, man må nok regne med å ha litt plass å gå på ettersom den er ganske dyp. Selvom dørene kan lukkes må man beregne god plass til å ha de åpne for å få tak i alt som ligger i beholderne “bak” dørene.

Vil du anbefale den til andre?
Jeg vil absolutt anbefale den til andre som har flere hobbyer og trenger et godt sorteringssystem, den største fordelen er som sagt at alt blir veldig lett tilgjengelig fra plassen man sitter på også er det lett å holde det ryddig når alt har sin plass.

Foto: Birgitte Fotland
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »