EASIEST EMBELLISHMENTS EVER – DIY

0 1,184

Hvordan kan noget der ser så indviklet ud og lave være så nemt?
Lad mig vise dig hvordan i denne DIY 

Type projekt: DIY, tutorial
Stilart: art journal, mixed media, scrapbooking, pynt, decor
Teknikker brugt: Paletkniv
Hovedfarve: Hvid
Udstyr brugt: Silicone molds
Medium: Golden Modeling Paste, isopropylalkohol
En gang for mange år siden var jeg på et kursus i at dekorere kager med fondant. Jeg havde så meget blod på tanden og dette var absolut noget jeg bare skulle bruge min tid på, var jeg overbevist om, så jeg købte stort ind af forme til formålet. Jeg kom bare aldrig i gang og formene fik lov at ligge og kede sig.
Så for et års tid siden spurgte en veninde mig om jeg vidste hvad modeling paste var, det gør jeg, forklarede hende det, og til gengæld fortalte hun mig om denne teknik hun havde hørt om. Dette måtte jeg bare prøve, og nu vil jeg dele teknikken med dig. Men først lad os lige se på det færdige resultat
Dette er lavet ud af modeling paste!
Her er hvad du skal bruge, Silikone forme, Golden Modeling Paste og 1 paletkniv
Her er et close up af 2 af mine forme, for at vise hvor detaljeret de virkelig er.
Det enste du så gør er, at smøre din modeling paste ned i formene, tag dig god tid og skrab al den overflødige paste væk, efter lidt tid kan der kommer små luftbobler op til overfladen af din modeling paste, det er okay, men du kan også vælge at smøre endnu et lag modeling paste henover for at være sikker.
Her kommer så den svære del af denne DIY. Du skal lade din modeling paste stå og tørre. Jeg lod mine stå natten over.
Inden du tager dine nye embellishments ud af deres forme, skal du med en baby wipe og noget isopropylalkohol tørre bagsiden af dine embellishments af, der kan sidde et tyndt lag modeling paste du ikke lige fik fjernet med din paletkniv. Dette tynde lag opløses nemt med isopropylalkoholen
Træk forsigtigt din nye embellishment ud af formen, hellere for langsomt end for hurtigt. Træk modeling pasten hen over sig selv således rykker du den ikke i stykker.
Se så bare, er det ikke en fantastisk teknik? Tænk på alle de mange muligheder der er. Du kan farve din modeling paste inden du kommer den i formene, eller blande den op med embossing pulver, fint glitter… Kun fantasien sætter grænser. Jeg skal helt sikkert have lavet en hel del inden det bliver jul. Der skal være til gaverne, til pynt i huset, som pynt på julebordet…

 

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.

 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More