EASY PULL UP CARD + VIDEO

0 2,664

I en liten ledig stund satt jeg og tittet litt på Pinterest, og da kom jeg over dette kortet her. Dette var en morsom vri som jeg ikke hadde sett før, og som jeg måtte prøve meg på. Kortet heter Easy pull up card. Jeg har laget en beskrivelse på hvordan du kan lage dette kortet.

Type prosjekt: Brettekort
Anledning: Bursdag
Stilart: Romantisk
Teknikker brukt: Bretting
Pynt/dekor: Perler, metallpynt, blomster, glansbilder, motiv, dies, stickers ord og stempel
Hovedfarge: Blå/Rosa
Utstyr som er brukt: Punch

Du trenger 2 bazzill ark til dette kortet. Start med å lage 4 strimler som er 5*30cm. Du preger pr. 5cm, da blir hver rute 5*5cm. Jeg har rundet hjørnene på mine, men det er ikke nødvendig.

Til dette kortet har jeg brukt sommerlige og nydelige ark fra Pion Design. Mønsterarkene måler 4,7*4,7cm. Du kan velge selv hvor mye du vil at kartongen skal syntes under. Har brukt bilder, glansbilder, sommerfugler, dies og små klistremerker til pynt på noen av feltene.

Basen til kortet er 15*15cm. Når du skal feste strimlene til basen måler du 5cm inn fra hver side og lager et merke. Da kommer strimmelen midt på basen. Deretter fester du den nederste delen av stimmelen. Den limes oppå basen. Dette er viktig for at brettingen skal bli riktig til slutt. Når du har gjort det med alle fire limer du et ark over. Da blir alt skjult.

Dette er delen som binder de 4 strimlene sammen til et kryss, det gjør at strimlene kan dras opp og ned. Disse bitene er 5cm lange og 2cm brede. Lag et hull i midten og fest en tråd eller bånd. Knytes/limes på undersiden. Jeg pyntet hullet med en eyelet før jeg festet båndet.

Når denne delen skal festes bretter du alle strimlene sammen, slik som på bildet. Så legger du “krysset” inn under første del på strimmel. Juster slik at “krysset” er i midten. Lim kun på oversiden slik at “krysset” fester seg mot baksiden av strimmelen, øverste firkant.

Kortet blir da slikt når du heiser det opp. Artig vri på et kort. Jeg har valgt å pynte på innsiden av strimlene og. Da blir baksiden av krysset skjult. Samtidig blir baksiden godt synlig når kortet heises opp og det gir et penere inntrykk. Jeg har ikke brukt noe pynt på innsiden av strimlene.
Jeg har brukt et panel med bazzill og et med mønsterark på begge sidene av basen. På innsiden har jeg stemplet en koselig tekst. Pyntet hjørnene med sølvblader og en blå blomst.

Jeg valgte å lage et magebelte til kortet, det har jeg pyntet med blomster og sølvblader. Brukt samme punch her som på krysset. Beltet låses med magnet på baksiden.

Baksiden av kortet, plass for personlig hilsen.

En liten videosnutt for å vise hvordan kortet blir når det er ferdig.

Beklager litt ulik kvalitet på bildene, de er tatt på ulike tidspunkt med tanke på lyset.

Håper du fikk lyst til å lage ditt eget Easy Pull Up Card.

Klem

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More