EFTERÅRETS FARVESPIL

0 1,138

Efteråret og høst er kommet, bladene skifter farve og drysser forvildet ned i leg med vind og blæst. Det er utroligt fascinerende at se årstidens skift i farver. Årstidens farver er netop inspirationen til min artikel i dag.

Mange taler om, at man byder årstiderne velkommen. At man ligefrem med glæde har ventet på, at de skulle komme. Dette har været en del af min inspiration til mit kort. Jeg har kombineret det med billed & visuelt inspiration fra DesignSeeds.com.

Jeg har fundet 2 forskellige billed & farve inspirationer fra DesignSeeds, som i mine øjne er et fantastisk øjebliks billede på farverne vi ser i naturen disse dage i Danmark.

DesignSeeds_AutumnServed3_2[1]

På det første billede er farverne og tonerne mere støvede og afdæmpede. På det næste er der mere knald, kraft og dybde på farverne.

DesignSeeds_AutumnHue9[1]

Jeg har fokuseret på de grundlæggende farver orange og grønt i kombination med blade og nødder. Ud fra dette har jeg skabt dette kort, som i mine øjne er perfekt til det skandinaviske efterår.

  • Orange & Grønne toner
  • Blade, som falder ned fra træernes kroner
  • Agern og nødder, som drysser ned på skovbunden

PKL_IMG_2759

Mit kort er lavet som et One-Layer kort, det vil sige, at jeg har stemplet direkte på kortbasen. Der er ingen ekstra lag til mit kort andet end selve kortbasen.

Jeg har udvalgt mig et stempelsæt med blade og nødder, som jeg har brugt til at bygge mit kort op om. Det er med vilje, at det hvide rum (white space) spreder sig fra øvre højre hjørne og ned mod det nedre venstre hjørne. Hermed læner jeg mig op imod det gyldne snit.

PKL_IMG_2762

Materialer brugt:

  • Clearly Besotted Stamps “Autumn Flowers” clear stamps.
  • Kaboks “Velkommen 01” clear stamp.
  • Lawn Fawn “Milo’s ABC’s” clear stamps.
  • Hero Arts Shadow Inks “Forever Green”, “Orange Soda” og “Cup O’ Joe”.
  • Memento “Tuxedo Black” ink.

 Lader du dig inspirere af farverne i naturen omkring dig?

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More