,

Efterårskort – Fødselsdag

Med årstiden i baghovedet blev det dette efterårskort, der bliver min første artikkel. Mintay kom med denne skønne serie i dette efterår, og serien passer skønt til årstiden med de brune neuancer.


Type prosjekt: Efterårskort
Anledning: Efterår – Fødselsdag
Stilart: Rustikt
Teknikker brukt: Designpapir, stempling, layering
Pynt/dekor: Dots, tråd
Hovedfarge: Brun
Medium som er brukt: Distress oxide sværte, Distress spray stain
Utstyr som er brukt: Kantflosser, stamping body


 Dette kort består af 2 stykker baggrundspapir, med lidt udklippede elementer på toppen og en tekst. Jeg har flosset kanterne på begge stykker papir for at give et rustikt look. Efterfølgende har kanterne fået et strejf af brunt sværte, men kun et strejf. Jeg har valgt at bygge dem på kortbasen med klæbepuder under, for at løfte kortet. Klæbepuderne er placeret lidt væk fra kantet, så jeg bevarer den buede kant, jeg har fået, da jeg flossede kortet. Det øverste baggrundpapir, var lidt for mørkt, og mine udklip forsvandt lidt ind i farverne. Derfor sprayede jeg med distress spray stain i hvid. Mine udklippede dele, har fået sværtet kanterne med en brunt sværte. Alle elementerne er bygget på med klæbepuder under. Til sidst tilføjer jeg min tekst, som er stemplet. En lille sløjfe i guldtråd og et par dots.

Jeg er meget begejstret for Mintay papiret, da man med en serie i hånden ikke behøver meget mere end en tekst og lidt pling, så har man et lækkert efterårskort.

Måske dette har inspireret dig til at finde dit mønsterpapir frem og lave nogle kort. Det er så lidt der skal til, når man har noget lækkert mønsterpapir.

Kreative Hilsner, Jeanette.

Facebook: Gallery Cherry

Du finner mer inspirasjon til kortlavning her: Cardmaking – Kortlavning – Kortlaging – Kortmakeri

Nøkkelord norsk: Høstkort, Kortlavning. 
Nøkkelord svensk: Höstkort, Kortmakeri. 

Translate »