EKSPLOSJONSBOKS SPEIDER

0 690

Min niese er en aktiv speider og i anledning hennes bursdag laget jeg en eksplosjonsboks i speider tema. Når jeg lager kort til barn leker jeg mer med farger og stæsj. Min erfaring er at barn liker farger, effekter og ting de kan kjenne igjen.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Bursdag
Stilart: Bretting
Pynt/dekor: knapper, bånd, dies, små perler, charms, wood,
Hovedfarge: Grønn
Medium som er brukt: Finnabair texture past, graphite og black sand
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin
Teknikker brukt: Maling

Esken er brettet av et 30×30 ark. Jeg fant frem noen gamle ark som passet dette temaet. Arkene kjøpte jeg i starten når jeg begynte med denne hobbyen, tegn på at jeg er lite flink til å kaste…Ikke noe pynt da arkene er dekorative i seg selv. Skjorta er brettet og limt fast på lokket. Den kan ikke åpnes. Dekorert med riktig skjerf og merker.

Her har jeg prøvd å gjenskape en camp. En enkel lavvo laget av blomsterpinner og flossa militærark. Stjernehimmel og måneskinn i arkene. Noen maur, fugler og flaggermus samt en elg i bakgrunnen.

Jeg malte noen gamle perler med Texture past, graphite og black sand. Da lignet de små stener som jeg har brukt som ring rundt bålet. Hadde noen små pinner som jeg hadde inni ringen. Klippet ut og formet flammer. Liten dam med gress og fisker. Inni lavvo`n er det sovepose og spiller. Slippers på utsiden. Fant noen små gule blomster som jeg gnikket på.

På innsiden av lokket har jeg stemplet en tekst. En sløyfe med en søt liten hemmelig beholder.

Beholderen kan åpnes, limte fast lokket slik at den enkelt kan festes igjen. Inni her skrev jeg en hemmelig hilsen. Morsom liten vri.

Tag med stempel på ene siden og plass for personlig hilsen på andre siden. Det er morsomt å lage noe annet enn hva jeg normalt gjør. Her har jeg lekt med ulike former og pynt, teksturer og ark.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More