,

Eksplosjonsboks til bryllup

Vi er midt inne i bryllupssesongen. Det er mange som er i gang med å lage bryllupskort. I år, har jeg spesielt sett mange eksplosjonsbokser med bryllupskaker inne i boksen. Som mitt siste innlegg før sommeren,  har jeg prøvd meg på en slik ekslosjonsboks. Her med en tre etasjers bryllupskake inne i boksen og en liten lykt med lys, og et lite kamera på lokket. Lykten og lyset er inspirert av arkene Marry Me fra Mintay, som er brukt på boksen.

  • Type prosjekt: Eksplosjonsboks
  • Anledning: Bryllup
  • Stilart: Retro
  • Teknikker brukt: Folding, Die Cutting
  • Pynt/dekor: Die Cuts, blomster, charms
  • Hovedfarge: Hvit/rosa

Boksen er 10cm x 10cm x 10cm. Yttersiden av eksplosjonsboksen har fått paneler av fra Mintay sin Marry Me kolleksjon. Under er det lagt paneler i sølv, som så vidt synes på i ytterkant.

SE OGSÅ: BRYLLUPSINSPIRASJON – INVITASJONER, BORDKORT, BRYLLUPSKORT OG GAVER

Blomstene er fra diverse ulike produsenter og er tatt fra det “rosa” blomsterlageret. Svirlen er en gammel dies fra Marianne design. Det er brukt perler i sølv, sølvcharms med hjerteform og noen små prismer fra Prima. Det er også blader i grått, som er laget med dies fra Marianne Design og LDRS.

Den lille lykten er montert over et lite elektrisk telys. Lykten er satt på toppen av en liten platform på lokket. Det kan løftes ut av platformen, slik at telyset kan skrues av og på i underkant. Det ser dermed ut som det er ekte stearinlys som brenner inne i lykten. Det lille kameraet er laget i rosa kartong, med noen små detaljer i sølv. Lykten og kameraet er eget design, og er kuttet med Silhouette.

Inspirasjonen til pynt med kamera, lykt , blader i sølv og kaker er tatt fra serien Marry Me, fra Mintay, som er brukt på boksen.

Innsiden er pyntet med bakgrunnsark fra Maja design og små motiver fra Mintay – Marry Me kolleksjonen. De er stanset ut med dies fra LDRS design – Regal frame Die set. De fleste blomstene her, er gamle blomster fra Wild Orchid Craft.

Kaken er laget som tre små kakebokser, som er limt over hverandre. Hvite rekker med bling er rester tatt fra fra scrappeskuffen. Banneret med “Just Married” er klippet ut fra mønsterarket.

Blonden under kaken, er en dies fra Kaisercraft.


Posted

Translate »