Eksplosjonskort til bryllup

0 447

Så sto bryllupet plutselig for døren. Det meste har vært planlagt og forberedt i lang tid, selv om Koronatiden har snudd opp ned på alt som var planlagt. For min del, har jeg brukt lang tid på å prøve å finne ut hva jeg skulle gi i morgengave. Nå som jeg er godt gift, kan jeg avsløre en liten del av morgengaven. Morgengaven skal være noe den andre ønsker seg og noe som er litt minneverdig. Men når mannen ikke bruker klokke, slipsnål eller mansjettknapper – hva gir man da? Mannen har sittet en stund og sett på fine biler på nett. Gjerne en Jaguar, og gjerne en cabriolet. Men for min del er liksom ikke en bil innenfor budsjettet til morgengaven. Dermed ble det noe annet han ønsker seg, i tillegg til en eksplosjonsboks med en liten cabriolet papirbil. Denne bilen var litt mer innenfor mitt budsjett.

 

Eksplosjonskort til bryllup

Type prosjekt: Eksplosjonsboks
Stilart: Lag på lag – Primastil
Teknikker:  3D bygging, lag på lag.
Pynt/dekor: Ark : Prima Zella Teal kolleksjon – Floral Stories. Bilen er laget av arket – Midnight Blues fra Georgia Blues kolleksjonen til Prima og arket Lunar Peak fra Prima sin Moon Child kolleksjon. Tredekor: With love fra Rayher. Splittbinders til lykter fra Prima. Blomster fra Prima, Wild Orchid craft og egenlagde blomster med dies og former fra Heartfelt Creations. Øyestikker dies fra LSRS Creations. Beautiful moments tekst fra Tim Holtz. Blader i sølv er dieset ut med dies fra Prima.

Eksplosjonskort til bryllup

Esken er 9,5 x 9,5 x 9,5 cm. Lokket er 2,5 cm høyt.

Eksplosjonskort til bryllupSidene til boksen er pyntet med små motiv og tredimensjonale sommerfugler. Sommerfuglene er festet med 3D-tape eller festet til en acetat-strimmel som hever de over motivet. Sommerfuglene er tilpasset esken, slik at de ikke kommer i konflikt med bilen når du lukker esken.
Eksplosjonskort til bryllup

Midt i esken er det plassert en liten papirbil på toppen av et lite platå.

Eksplosjonskort til bryllup

Bilen er mitt eget design. Den ble først laget for mange år siden, og er laget i noen versjoner etter det. Denne er kuttet med en Silhouette.

Eksplosjonskort til bryllup

With love teksten er plassert på en trepinne.Eksplosjonskort til bryllupEksplosjonskort til bryllup

Den lille bilen har fått seter, hjulkapsler, lykter og grill. Den har masse detaljer.

 

Eksplosjonskort til bryllup

Håper eksplosjonsboksen inspirerte litt. Scrappehilsen fra Kirsten.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More