EKSPLOSJONSBOKS

0 1,038

Jeg har laget en eksplosjonsboks full av symbolikk. Stikkordene her var langrenn, USA, Mustang og sjø. Jeg måtte ikke ha med alt, men her har jeg prøvd å fange alle ønskene i en eske. Esken kan være til inspirasjon nå som det er farsdag.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Bursdag
Stilart: Pop art
Teknikker brukt: Bretting
Pynt/dekor: Dies, punch, charms, bling og jekker
Hovedfarge: Blå og rød
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin og punch

Esken er brettet i hvit bazzill, dekorert med mønsterark fra Maja Design samt rød bazzill og sølvglitter kartong. På lokket har jeg brukt en dies med tekst, jekker og solbriller. Det amerikanske flagget er printet ut på canvas for å få litt annen tekstur på det. Remse med stjerner og posisjoner for sjøen. Brukte stjerne punch på kanten av lokket.

Mottaker er stor Mustang entusiast, ønsket å få frem det. Jeg har brukt Silhouetten min til å skjære ut den sorte Mustangen. Limt på bling for å markere lysene. Bling sløyfe på mannen.

Mustangen i midten er brettet i rød skimmer kartong. Her ble det litt prøve og feil for å få rett størrelse. Ønsket at den skulle fylle plassen mest mulig, men ikke bli klemt når esken var lukket.

Mustang logen er printet ut på canvas. Jeg stiftet den til stjerna slik at det ble en fin bue.

Hvordan skulle jeg få langrett til å matche inn i dette…? Fant et stemningbilde på nettet, printet ut på canvas. Og brukte en dies formet som frimerke og stanset ut. Da ble den veggen et vintermiljø og jeg fikk hentet frem langrenn interessen.

Bursdagstekst på den siste veggen. Flagg og banner rundt bilen. Fikk med all symbolikken og ble fornøyd med resultatet. Det er moro med noe nytt og noe annet å bryne seg på.

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »