Ekstra stor gavepose med Gift Bag Punch Board

Har du et “Gift Bag Punch Board? Eller overvejer du at købe et? Jeg købte mit for næsten et år siden og først i den seneste tid fået leget med det. Da Julen nærmer sig er det jo perfekt tid til at forberede diverse gave indpakninger.

  • Type prosjekt: Gavepose
  • Anledning: Bursdag
  • Stilart: Clean and Simple
  • Teknikker brukt: Stempling, fargelegging

SE OGSÅ: GAVEPOSER AV RESTEPAPIR

Første gang jeg brugte We R Memory Keepers Gift Bag Punch Board blev jeg faktisk meget overrasket over, hvor lille den største gavepose var. Det var lidt af en skuffelse, da jeg også havde forventet en større forskel i størrelse fra Small til Large. Jeg må dog lige sige, at dette Punch Board er super, mega nemt at bruge. Nu er jeg ikke typen som bare opgiver og stopper. Nej, for hvor svært kan det være at ændre lidt på metoden og ende ud med en super fin STOR gavepose. Faktisk ikke særligt svært 🙂

Mit udgangspunkt var, at udnytte 2 stykker A4 karton 100% optimalt. Og nedenstående billede viser resultatet.

PKL_IMG_2699

For at give Jer en fornemmelse af størrelsen på den færdige gavepose, har jeg taget billedet sammen med 2 Hero Arts Ink pads. Dertil kan jeg fortælle, at denne gavepose er 23 cm bred og 17,5 cm høj. Dybden på gaveposen er der ikke ændret på. Her er det standard dybden med Gift Bag Punch Boardet på 5,25 cm.

Til sammenligning er størrelse Large med Punch Boardet kun 9,25 cm i bredden. Se, det er jo en kæmpe forskel i størrelse!

PKL_IMG_2646

Til pynt af min gavepose har jeg brugt Altenew’s stempelsæt “Halftone Happy” og “Golden Garden”. Jeg er rigtig meget en stempel pige og elsker at bruge sværte på mine projekter. Hertil har jeg brugt Hero Arts Shadow Inks, som er min absolute favorit sværte. Farverne er “Soft Cantaloupe” og “Lime Green”, som står i flot kontrast til den sorte sværte.

PKL_IMG_2700

Som håndtag i gaveposen har jeg brugt Jute Twine fra Panduro, som er råhvid i farve. Denne twine har jeg farvet ved at bruge en Promarker tus i farven “Soft Peach”. Ved at lave en farveprøve kunne jeg se, om den matchede min stempel sværte. Og resultatet blev meget bedre end jeg forventede.

PKL_IMG_2701

Til slut får I lige et billede af gaveposen fra siden af. Gift Bag Punch Boardet er en stor hjælp til at få så fine score linjer i siderne af gaveposen.

På trods af, at mit førstehånds indtryk af WRMK’s Gift Bag Punch Board var lidt skuffende, så har den siden vundet ind i mit hjerte. Ved at tænke ud af boksen og finde en nem løsning, så 2 x A4 stykker kunne udnyttes 100%, har helt klart virket!

 


Posted

Translate »