Ekstra stor julegavepose

Så er det snart Jul! For nogle uger siden i oktober viste jeg Jer en ekstra stor gavepose, som var lavet med We R Memory Keeper’s “Gift Bag Punch Board”. En af vores læsere spurgte til, hvordan jeg fik lavet gaveposen så stor. Derfor har jeg lavet en lille video til Jer.

Kære Stine, i min video kan du se, hvordan jeg har lavet denne ekstra store gavepose ud af 2 stykker A4 karton.

Min artikel fra oktober måned kan man læse HER.

PKL_IMG_2810

Målene på den færdige gavepose er: 23 cm bred og 17,5 cm høj. Dybden på gaveposen er standard dybden med Gift Bag Punch Boardet, som er 5,25 cm.

Denne gang har jeg lavet en Julegavepose, som kan bruges til Juleaften eller måske en adventsgave. Jeg har brugt 2 stykker lyseblåt karton i A4 størrelse. Jeg har udnyttet begge stykker 100% og der er intet gået til spilde.

PKL_IMG_2813

Som det sidste har jeg brugt en hultang til at lave hullerne til hanke. Dette viser jeg ikke i min video, da man jo selv kan bestemme hvorledes man vil lukke gaveposen.

PKL_IMG_2811

Materialer:

  • 2 stykker A4 karton
  • WRMK’s Gift Bag Punch Board
  • Winnie & Walter “The Big, The Bold & The Merry” clear stamps
  • KaBoks “Snøfnugg” clear stamps
  • Hero Arts Shadow Inks “Soft Granite” og “Soft Stone”
  • Tombow Multi Mono Liquid Glue
  • Hultang
  • Panduro Jute Twine hvid

Jeg skal vist lige have lavet nogle flere af disse gaveposer. Svigermor har spurgt efter nogle gaveposer, som hun kan bruge til Jul og fødselsdage. Så jeg må hellere se at komme i gang.

Andre interessante artikler:


Posted

Translate »