Scrappeintervjuet: Elisabeth fra Norge

Elisabeth håper å klare og utfordre seg selv til å lage flere layouter i løpet av 2015. De gleder vi oss til å se for dersom de er like flotte og fargerike som Elisabeths vakre kort har vi mye å se fram til. Elisabeth er glad i å fargelegge stempelmotiv og har ingen problemer med å kombinere det med TV-titting – en form for multi-tasking vi absolutt kan like.

IMGP6029(1)

Hva er navnet ditt?
Elisabeth Tveit.

Hvor bor du?
Jeg bor nå i Oslo, men kommer opprinnelig fra et lite sted som heter Vaksdal, cirka en times kjøring utenfor Bergen.

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: CESILIE FRA NORGE

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Navnet på bloggen min er Elisabeth Lille Papir Verden, jeg blogget før jeg begynte med kort, men etter jeg begynte å lage kort er det blir en rein scrappeblogg.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Til nå har jeg stort sett laget kort,  og holdt på med det helt siden starten. Og noen ganger laget esker og slikt men det er svært sjelden.

Men jeg håper at jeg i år skal klare å utfordre meg selv til å begynne å lage LO for det seg egentlig veldig gøy.

Når begynte du med papirhobbyen?
Jeg begynte november 2009, når jeg ser tilbake på kortene er jeg glad jeg har utviklet meg til det jeg har i dag, og ser frem til å utvikle meg enda mer. Det er det som gjør denne hobbyen så gøy.

Hvorfor begynte du med denne papirhobbyen?
Jeg har alltid likt å holde på med hendene, og alltid laget ting enten det var med trolldeig, strikke eller brodere. Hadde prøvd å lage noe kort, men ikke helt fått det til. Så var hos en kollega på jobb, Sissel (http://sisselskreativekrumspring.blogspot.no) og så på kortene hennes, visste jeg at jeg også måtte prøve. Fikk Sissel til å vise meg og siden har jeg vært solgt.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i TPC?
Kortet er laget til en venninne som fikk baby i september. Dette er et av de kortene jeg er mest fornøyd med så langt  av alle kortene jeg har laget.
Motivet er fra  Suger Nellie og fargelagt med Copic Markers, noe jeg alltid gjør.
Jeg har pyntet det enkelt og med lite perler. For jeg ønsket at motivet og det rosa hjerte skulle stå i fokus.

IMG_2131

Det neste kortet er et konfirmasjonskort og mitt første Design Team-kort for Kort’O Mania. Dette er en av de første gangene jeg fargela lyst hår og prøvde meg på folder på kjolen. Fikk det ikke helt til men er likevel veldig fornøyd med kortet.  Det representerer godt  hva jeg nesten alltid har på kortene mine. Som perler, blomster, blonder/band og doilies. Blomstene fra I am roses og papiret fra Panduro.

IMG_0391
Motivet her er en sommerfugl laget av blomster,  jeg ble inspirert av andre og fant ut at jeg måtte prøve noe lignende selv. Det var også en av de første gangene jeg ikke hadde fargelagt motiv på kortet.

IMG_2057

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Så ofte jeg får mulighet, men skulle ønske jeg hadde enda mer tid til å sitte å lage kort. Men jeg sitter ofte og fargelegger motiv, mange av dem kommer aldri på noe kort.
Bruker også en tid på nettet og snakker med venner jeg har fått gjennom denne hobbyen samtidig som jeg ser på andre sine blogger. 
Er i tillegg DT  i Kort’ O Mania og Nordsalten Hobbyklubb.

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg er ikke så heldig å ha et helt rom for meg selv, men jeg har en pult og et skap der jeg har alt av utstyret mitt i. Jeg prøver å holde den ryddig mellom hver gang jeg bruker den, slik at jeg ikke trenger å begynne å rydde før jeg skal scrappe.
Ellers har jeg litt utstyr og ting jeg har laget tidligere.
Copic-tusjene mine har jeg i stua slik at jeg kan fargelegge når jeg ser på tv.

IMG_3151
IMG_3155

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Det er nesten veldig vanskelig for det er så mange flinke. Men er ofte inne på  Cardville Elizabeth kreative side, Sissel som jeg har nevnt tidligere og Mayas papirhobby. Og så klart alle jentene i Kort’ O Mania  og Nordsalten hobbyklubb inspirerer meg masse.

Selv om hun ikke er skandinavisk må jeg også nevne Kit and Clowder hun er utrolig flink til å fargelegge og inspirere masse.


Posted

Translate »