NORDSTJERNEN: ELIZABETH FRA NORGE

1 610

Elizabeth 2

Elizabeth fra Norge ble motvillig med søsteren sin på scrapbookingmesse i 2005 – hun syntes det å klippe og lime og lage kort hørtes kjedelig ut. Heldigvis har mye har skjedd siden den gang og i dag er Elizabeth Elton et kjent navn blant de norske scrapperne og kortlagerne. Ikke uten grunn, Elizabeth lager flotte papirprosjekter, gjerne med motiv nydelig fargelagt av henne selv. 

meg fargeHva er ditt navn?
Elizabeth Elton

Hvor bor du?
Jeg bor på Høvik, rett utenfor Oslo sammen med mannen min og Sabine på 9 år som allerede er en erfaren scrapper.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Bloggen min er Cardville cards by Elizabeth
Facebook siden min er her
Instagram: @cardville

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager stort sett kort, gjerne med fargelagte motiver. Jeg lager også andre papirprosjekter som bokser, smågaver og bokmerker. I det siste har jeg også forsøkt meg litt på art journaling jeg synes det er morsomt å prøve nye ting.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begynte med Scrapbooking i 2005. Jeg var gravid da jeg begynte og laget jeg stort sett bare LO’er i flere år. De første årene til datteren min er svært godt dokumentert. Så oppdaget jeg fargelegging og copics tusjer i 2011 da jeg spontant meldte meg på et kurs med amerikanske Carolyn Peeler. Jeg oppdaget at det var noe jeg fikk til fra første stund- og siden har jeg laget nesten bare kort med fargelagte motiver.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har alltid vært kreativ med tegning, maling, strikking, søm- perler og andre ting, men begynte med papirhobby fordi søsteren min dro meg med på en scrapbookingmesse i 2005. Jeg husker at jeg synes det hørtes veldig kjedelig ut å klippe og lime og lage kort og ble bare motvillig med. Jeg tror ikke jeg har brukt særlig mye av det jeg kjøpte på den messa, men jeg har vært helt oppslukt av papirhobby siden den dagen! Det åpnet opp en ny verden av kreativitet og jeg ble kjent med mange herlige mennesker. Scrappere er stort sett veldig åpne og inkluderende!

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg har valgt ut noen kort som jeg synes representerer stilen min. Et fargelagt motiv er stort sett alltid hovedfokus på kortene mine. Duse farger som rosa og lyseblått går igjen, men jeg har begynt å eksprimentere med sterkere farger og mer kontrakster i det siste. Jeg liker ikke å ha for mye pynt på kortene for da synes jeg det fargelagte motivet ikke kommer frem. Ofte bruker jeg 3-4 timer på et motiv så jeg synes det fortjener en sentral plass på kortet. Jeg er også veldig glad i å lage brettekort i ulike varianter og er storforbruker av ark fra Pion Design og Maja Design.

Elizabeth 4

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. Lena_J skriver

    Herlige kort du lager, og fantastisk fargelegging. Veldig koselig og lese litt om deg. For bloggen din er jeg jo innom titt og ofte 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA