,

Embrace the Mess

Et citat der lyder“Embrace the things you can’t change”  og et clean up pull var det der var inspirationen til denne art journal side, i første omgang! Men siden inspirerede mig til et andet citat. 


Type projekt: art journaling, mixed media, clean up page,
Stilart: art journal, mixed media, gelli printing
Teknikker brugt: gelli printing clean up
Hovedfarve: blå, guld, sort, grå
Medium: akryl maling, distress oxide inks, matte medium,
Redskaber: brugte te filtre, fransk papir, big shot, die, stamps


Lad os starte med et lille tip, et tip som også er med til at skabe denne art journal sides baggrund.
 
Min art journal har jeg altid liggende ved siden af mig når jeg arbejder på et andet projekt, når så jeg f.eks. skal rengøre en stencil gør jeg det på en side i min art journal for at få mest ud af mine produkter. Til et andet projekt brugte jeg noget molding paste gennem en stencil, det er aftrykket du ser her.
 
Stencil clean up
Det er heller ikke altid jeg rengøre min gelli plate når jeg er færdig med at bruge den. Ved ikke at gøre dette kan man få nogle sjove overraskelser næste gang man vil lave et print.
Man kan blive noget så overrasket.
 
Men den anden dag besluttede jeg mig så for at rengøre den, så den var helt ren til næste omgang kreativ leg.

Det kom der så denne baggrund ud af, jeg blev noget overrasket, og havde straks både et citat og en idé om hvordan denne art journal side skulle se ud.

Gelli Plate Clean up pull

Citatet var “embrace the things you can’t change” for ja ved et clean up pull har man ingen indflydelse på det endelige resultat.

Dog blev dette citat hurtigt udskiftet med et andet efter jeg havde lavet mit pull, udseendet på den pige man kan ane på selve baggrunden er noget messy, så citatet blev istedet for dette “Embrace the glorious mess that you are” 

Citat

Citatet gav endnu mere mening eftersom jeg virkelig fik det til at se messy ud.

Med min big shot skar jeg 2 blade ud, som matchede baggrunden, og selve citatet stemplede jeg på et brugt te filter med distress oxide, dog var det ikke særligt tydligt så jeg limede det ovenpå et rent bleget te filter, herefter tegnede jeg teksten op med en hvid gelli roll, hvilket gjordet nærmest ulæsteligt, så jeg tegnede det op igen med en sort uni penn… Herefter lod jeg det være som det var.

Endelige citats udseende

Blade og tekst limede jeg fast til siden med matte medium. Nogen gange har jeg kun 15 minutter til og være kreativ og så er denne metode at lave en art journal side på MEGET effektiv.

Færdig Art Journal side

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.


Posted

Translate »