NORDLYSET: EMMAS BABYKORT

0 1,396

Emmas nydelige babykort kombinerer et yndig motiv med flotte farger. Kombinasjonen med lyseblått og kraftkartong er både spennende og trendy. Jeg liker også godt måten Emma har brukt tekststemplene på kortet – et modig valg som helt klart fungerer og som rammer inn motivet på en fin måte. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Emma laget kortet. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Fødsel
Stilart: Classic
Teknikker brukt: Layering, Faux Stitching
Pynt/dekor: Hyssing, blomst, halvperle, bamse
Hovedfarge: Blått/brunt

Emma5

Kortet er ca. 15x15cm. I Kvist karton Kvadraterne er skåret ud med en die fra Crea nest lies XXL 22 Motivet er fra Nellies Snellen vintageark NEVI065 En tynd natursnor Blomsten er standset ud med en Olba Sneijmal 030 Bloem die i en brunlig tapet Midt i blomsten sidder en halvperle på ca. 13 mm.

Emma1

Nederst i højre hjørne sidder et lille flag , som er skåret med den lille die fra Die-namics stitched Fishtail Flag STAX Stemplet : It’s A boy, er fra Marianne Design COL 1387 Elines baby Stemplet Precious kan jeg ikke huske, hvor kommer fra.

Emma2 Emma4 Emma3

Kortet er en ud af en serie baby- kort kits, som jeg havde med til Ejsing scrap dag. Kortet tager ikke lang tid at fremstille, når først ideen er kommet. ofte prøver jeg mig frem med forskellige ideer og ved aldrig hvordan den ser ud før jeg har fundet det, som lige netop skal bruges til det kort jeg har gang i.


The Paper Crafting takker Emma for at vi fikk lov å vise fram hennes nydelige babykort i magasinet.

Foto: Emma
Publisert med tillatelse

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More