En anledning til å lage kort – fødselskort

En fødsel er en gledelig begivenhet, og en fin anledning til å lage kort. Hva er vel søtere enn et skikkelig babykort til den nyfødte. Gjennom årene har vi vist fram mange forskjellige fødselskort i TPC Magazine. 

Som oftest blir kort til nyfødte jenter laget i rosa, mens kort til de nyfødte guttene lages i blått. Det har tidligere vært diskutert om vi er for tradisjonelle i fargevalgene, og det kan du lese mer om her: Kjønnsstereotyper i papirhobby

Her ser du et utvalg med kort laget til nyfødte jenter. Her er et utvalg med kort laget til nyfødte gutter.Det kan godt hende vi er tradisjonelle i fargevalgene, men personlig har jeg ikke noe i mot jentekort i rosa og guttekort i blått.

Men det kan like gjerne også være motsatt – det er bare fantasien og kreativiteten som begrenser oss når det gjelder de valgene vi gjør som kortlagere. Samtidig påvirkes vi ofte av hverandre også når det gjelder farger. 

Her finner du et utvalg med fødselskort som er mer nøytrale og kan brukes til både nyfødte jenter og gutter. Håper du ble inspirert til å gjøre noen utradisjonelle valg også når det gjelder fødselskort. Hva med et gult kort til den lille nyfødte gutten? Mens den lille jenta får et fødselskort i brunt?

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Legg igjen et svar