PAPIRHOBBY: EN BLEIEKAKE FULL AV OVERRASKELSER

1 1,670

Maryann fra Danmark har ikke bare laget en av de flotteste bleiekaker jeg noen gang har sett, den er også full av overraskelser. Noe av det man kan se at kaken inneholder er naturligvis bleier og rundt omkring henger det smokker, men det er mer her enn det øyet kan se.

EN BLEIEKAKE FULL AV OVERRASKELSER

Vi starter på bunnen av kaken. Som du ser av bildet står den på en rund flate, men selv denne er dekorert. Maryann har dekorert bunnen med bilde av barnet som skal få kaken, og dermed kan platen brukes som et veggbilde om man ønsker det.

EN BLEIEKAKE FULL AV OVERRASKELSER

Rundt omkring på kaken er det festet små rosa, hvite og røde roser. Det er ganske vanlig at man dekorerer bleiekaker, spesielt til jenter, med roser og blomster. Det som er litt spesielt med disse rosene er at de er laget av babysokker. Maryann har rullet sammen sokkene på en måte som gjør at de blir flotte roser.

EN BLEIEKAKE FULL AV OVERRASKELSER

På toppen av kaken troner en flott vifte, også denne med bilder av barnet. På viften henger det små sløyfer hvor det er festet charms med babymotiv.

EN BLEIEKAKE FULL AV OVERRASKELSER

EN BLEIEKAKE FULL AV OVERRASKELSER

EN BLEIEKAKE FULL AV OVERRASKELSERBak viften skjuler det seg to søte små kaniner. De har Maryann laget av vaskekluter.

Vaskeklutene er brettet på en måte som gjør at de likner kaniner, og Maryann har festet et strikk rundt halsen for å forme hodet.

For å skjule strikket knøt hun fast en sløyfe rundt halsene. Etterpå festet Maryann øyne og snute på kaninene.

Når hun brettet vaskeklutene formet hun de slik at det ble en “lomme” på ryggen til kaninene. I denne lommen har Maryann lagt såper til barnet. Også disse er dekorerte.

EN BLEIEKAKE FULL AV OVERRASKELSER

Tilslutt laget Maryann et flott kort som hun festet på kaken. Bilde av kortet ser du nedenfor.

EN BLEIEKAKE FULL AV OVERRASKELSER

For å se hvordan Maryann laget kaken, kan du besøke hennes blogg “My Craft Barn“. TPC Magazine takker Maryann for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte bleiekake i magasinet.

Foto: Maryann
Publisert med tillatelse

close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    OMG, denne var jo rett og slett rålekker.. Og for en tålmodighet, og kreativitet.. Blir jo helt satt ut her jeg.. Om ikke denne imponerte mottageren, ja da vet ikke jeg 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More