En blomstrende tag til buketten

Min søsters søn kom og spurgte mig om jeg ikke kunne lave en buket blomster til ham ud af mine rester af de forskellige stilke jeg havde tilbage fra mine tidligere buketter (overskuds blomster). Han sagde han skulle bruge det til at give hans hjælpe lærer i skolen fordi han skulle på specialskole for autister. Jo det ville jeg gerne, jeg tænkte så hvordan kan man give en buket hvorpå man osse skulle have et lille kort til, og uden det ville forsvinde, så jeg opfandt denne tag/kort som kan stikkes ned i buketten og som man kan bruge os hvis man giver en frisk buket væk.

Her er mine materialer og det er mest rester jeg bruger på min tag. 

 Jeg klipper mit tag ud på den her måde.

Og laver en mindre inden i, jeg klipper alt i hånden.

Så sættes der puder under , for at hæve dem lidt op.

Her ser du hvordan jeg klipper og sætter skrivefeltet på.

Jeg laver mindre små tags os for at give det en harmoni.

Her ser du hvordan de er bundet sammen.

På billedet ser du mine farvede små foamiran blade som skal på men de skal lige samles til roser først.

Her ser du den er pyntet færdig.

Og her er det færdige resultat , du kan se jeg har sat en ståltråd fast så den er nem at stikke ned i buketten.

Her sidder den nede i buketten.
Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner
Mette Janni

Blogg: Kreativ Girlie

Du finner flere tags her: Tags

Nøkkelord norsk: Bukett. Trinn-for-trinn. Steg-for-steg. Kortlaging.
Nøkkelord svensk: Steg-för-steg. Kortmakeri.

Translate »