EN DOBBEL EKSPLOSJONSBOKS TIL KONFIRMASJON

2 1,650

I dag vil jeg vise fram en dobbel eksplosjonsboks jeg har laget som en gaveeske til en konfirmant. Jeg lagde først en stor eksplosjonsboks og inni den plasserte jeg en mindre boks. Inni den lille boksen er det plass til for eksempel et smykke. I denne artikkelen finner du både mal og video som viser hvordan jeg laget boksen. 

Jeg brukte hvit, glatt kartong for å lage eksplosjonsboksen, og jeg valgte å bruke de nye designpapirene i bunadsmønstre fra Papirdesign. Jeg forsøkte å pynte boksen med utgangspunkt i disse papirene og valgte derfor hvitt, tørrembosset papir samt ornamenter som en del av pynten. Dette var ment å gjenspeile bunadsskjorte/-forkle og søljer. 

Kartongen som eksplosjonsboksen ble laget av var 30×30 centimeter, og nedenfor ser du mal som viser prege- og kuttelinjer. Jeg vet ikke hvem som først laget eksplosjonsboks, men om noen vet det send meg gjerne en e-post slik at jeg kan kreditere vedkommende. 

Lokket til boksen ble laget av samme type kartong som boksen og denne var 14,5 x 14,5 centimeter. 

Den lille eksplosjonsboksen som er inni den store er laget på samme måte, men i mindre målestokk. 

Mal til lokk til den lille eksplosjonsboksen. 

Slik ble den lille eksplosjonsboksen. 

Inni den lille, innerste boksen er det plass til for eksempel et smykke. 

Nedenfor ser du bilde av boksen når den er lukket. 

Og til sist laget jeg et matchende kort siden min eksplosjonsboks ble laget som en gaveeske og ikke et kort. 

Håper du fant inspirasjon til å lage en gaveeske – send oss gjerne bilder på e-post: editor@thepapercrafting.com

Foto/video: Marit
The Paper Crafting

 

close
2 kommentarer
  1. Veronique skriver

    Lekker eksplosjonsboks 😁

    1. Marit Pedersen skriver

      Tusen takk, Veronique 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More