EN ENKEL LØSNING PÅ KORT MED PLASS TIL GAVEKORT

1 1,506

Prosjekter og kort trener ikke alltid være så kompliserte. Noen ganger kommer jeg over så fine papirer, at jeg føler kortet ikke trenger å bli overlesset av pynt. Prima har denne høsten kommet med noen kolleksjoner som er slik. Autumn sunet er en slik kolleksjon. Her har jeg brukt et sett med Studiolight dies for å lage formen på kortet. Kortet er snudd utsiden inn, før det er pyntet for å lage plass til et gavekort. Dette er en utrolig enkel måte å lage plass til et gavekort i et kort.

 

Type prosjekt: Kort
Stilart: Enkelt i lag på lag
Teknikker:  Distressing og lag på lag.
Pynt/dekor:  Prima: Autumn Sunset Paper Pad, Studiolight die 99 Essentials, LDRS dies – Regal Die Frame Set, Vintage photo distress oxide, De beste gratulasjoner – tekst die fra Papirdesign og blomster.

 

Kortet er snudd litt gal vei før det er pyntet, slik at den lille taggen øverst kommer inn i kortet. Her er det kun limt litt i overkant og underkant av denne taggen, slik at det kan dyttes inn et gavekort. Gavekortet er laget med samme studiolight dies, men avkuttet litt for å lage den mindre.

Her er alle sider i kortet pyntet, for å gi en helhet i kortet.

close
1 kommentar
  1. Jill Jeanette Johansen skriver

    Nydelig 😍
    Når jeg begynte å lese nedover siden så tenkte jeg at dette var ditt arbeid, og jammen sto det ikke navnet ditt ❤️

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More