, ,

Flasketag til 75-åring

Vin er ofte en kjær gave å gi bort og noe som blir satt pris på å få. Til en god flaske vin er det fint med en tag som kan henges på flasken. Denne gangen har jeg laget en tag til en handyman som ble 75.


Type prosjekt: Flasketag
Stilart: Retro
Teknikker: Bretting, fargelegging med Copic, stempling, Die Cutting
Ark: Pion: Legend of the sea
Dies: Kort og Godt.
Stempler: Art Impression og Kort og Godt.


Jeg laget en tag etter en mal som jeg fant på nettet hos Camilla.  Hun hadde laget en nydelig juletag.

Du starter med å kutten Bazzil 11 x 30 cm. Så lager du en scorekant ved 8 cm og en ny ved 23 cm. Hullet til flasketuten laget jeg på den første bretten som var 8 cm. Det lønner seg å lage hullet etter at du har satt på mønsterarket.

Stemplet er fra Art Impression og heter “Weekend Warrier” – passer ypperlig til en handyman i sin beste alder.

Jeg har fargelagt med Copic.

Den siste scorekanten som vi laget ved 23 cm brettes opp for å lage en lomme. Her har jeg satt oppe i en tag, hvor det er skrivefelt bak til en hilsen.  Jeg har pyntet med bare en blomst og noen halvperler for å holde det maskulint. Kontrasten mellom  brunt/turkist/rødt synes jeg ble veldig tøft og det røde “spritet” opp kortet.

Gratulere med dagen er en rund dies som er delt i to. Det var alt fra meg denne gangen. Håper du fikk litt inspirasjon.


Posted

Translate »