EN HILSEN PÅ VEJ UD

0 53

Type projekt: Skilt
Anledning: Efterår
Stilart: Mixed Media
Teknikker brugt: Udstansning, Fuzzycutting, Embossing, Farvelægning
Pynt/dekor: Ståltråd
Hovedfarve: Gyldne toner.
Udstyr som er brugt: Big Shot Stansemaskine, Limpistol

For 14 dage siden viste jeg jer tilblivelsen af mit græskar, som er lavet af 6 separate ovaler, som er blevet farvelagt med farvepulvere og farvesprays og kørt en tur igennem Big Shotten iklædt en embossingfolder. Og her er fortsættelsen – og enden så.

Jeg vidste fra start af, at mit græskar skulle være bredt, så der var plads til teksten “Happy Fall Y’all” (løst oversat: Glædeligt Efterår Allesammen) og jeg valgte et af Tim Holtz’s alfabeter, som jeg synes, er så gode til skilte. Og de giver muligheden for at vælge en sekundær farve som skygge. Jeg valgte sort med kobber, da jeg gerne ville have bladene i kobber også. Der er også sat en kost på (det er egentlig en kvast, men jeg synes også, at det kan ligne en kroget heksekost, så jeg vedtager, at det er en kost i den her sammenhæng) Den er stanset ud i 3 lag for at give den mere højde.

Bladene er også lavet med en af Tim Holtz’s lækre sager, nemlig en 3D Impresslits Folder, der både skærer og embosser bladene. Jeg har lavet dem i henholdsvis almindelig kobber og så af et ark, der ser ud som kobber, der trænger til en god pudsning. Det giver et godt farvespil, synes jeg.
Bladene er forstærket med et ekstra lag limet på bagsiden og en hul forstærker om hullet, som jeg har lavet i toppen, for at bladene kunne snos ind i noget ståltråd, som jeg har viklet om en pen, så det bliver krøllet. Jeg har limet bladene lidt fast, så de bliver siddende der, hvor jeg synes, de skal.

 Der er også kommet 3 små hjerter på en ståltråds-krølle. Hjerterne er af vandfarvekarton, som er tykt, ru og ujævnt og så er de sværtet i kanten og har fået en lille smule glitter med en Wink of Stellar brush tush.

Alle ståltrådene er samlet ved græskarrets stilk med en snor fra en buket. Bag på har jeg bundet snoren fast, som græskarret skal hænge i.

Og til sidst en afprøvning på døren….Happy Fall Y’all – og en god aften til jer – måske med lidt efterårs-papirnusseri.
Heidi

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More