En kveld med alkoholblekk

Inspirasjonsboksen befalte og vi kunne ikke annet enn å adlyde. Sist helg fant vi fram alkoholblekk, sugerør, glossy papir og acetat og satte i gang. 

De som fulgte med i TPC sist onsdag kunne lese om “inspirasjonsboksen” og hvordan vi brukte den til å finne ut hva vårt neste kreative prosjekt skulle være. Datteren min trakk “Alkoholblekk” og da måtte vi lage et eller annet med alkoholblekk i løpet av en uke. 

I dag viser vi fram resultatet av en kveld med alkoholblekk og husets to yngste medlemmer. 

Et kort med bakgrunn laget av alkoholblekk. “Hello” er stemplet med vannmerkeblekk og embosset i gull. Rundt omkring på kortet er det plassert enamel dots i pastellfarger. 

På dette kortet er motivet alkoholblekk på acetat. Acetaten ble malt med alkoholblekk og deretter ble en del av mønstrene fremhevet ved hjelp av en hvit penn. Det er også plassert hvite perler rundt omkring på motivet. 

På dette kortet er det brukt alkoholblekk i blåtoner. Når blekket hadde tørket ble det tegnet på en blomst, noen prikker og små stjerner med hvit penn. 

Snart trekker vi en ny lapp fra “inspirasjonsboksen”. Følg med i TPC og bli gjerne med på utfordringene våre du også 🙂

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.