PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE TIL VORES FØRSTE DRENGEBARNEBARN

Redesign af en lille træboks

1 1,268

Som nogle af jer allerede ved, så venter vi vores første drengebarnebarn her til maj, efter at vi kun har haft 7 piger i 20 år også her til maj, så det er bare rigtig spændende endelig at få en dreng. Og så har jeg også fået gjort en lille æske færdig, som jeg har lavet til hans fødsel. Nu håber jeg bare på, at vi overhovedet kan finde ud af det med sådan en knægt efter alle de piger. 

Og her kommer så billederne af den lille boks, som jeg har lavet til ham.


 

PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE


Det er en lille træboks, som jeg først har malet med hvid acryl maling og derefter stemplet ovenpå med babystempler og lysblå ink, og derefter dekoreret med blomster og sommerfugl og et par pins. Så fandt jeg lige en rest ruffle bånd, som lige nøjagtigt passede rundt om her, så var det også brugt.
Nu håber jeg bare på, at vi overhovedet kan finde ud af det med sådan
en knægt efter alle de piger.

PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE

 


PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE

 

PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE

 


PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE
Fødderne er lavet af nogle små forgyldte perler og nogle små messingsøm, så den blir løftet lidt op.

Jeg håber, at I kan lide min lille boks. Há en fantastisk dag alle sammen og masser af sjov forhåbentligt.

 

close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Nydelig eske. Og blir nok flott med en liten gutt. Skaper litt mer action da 😉 Masse lykke til.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More