,

Redesign af en lille træboks

PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE

Som nogle af jer allerede ved, så venter vi vores første drengebarnebarn her til maj, efter at vi kun har haft 7 piger i 20 år også her til maj, så det er bare rigtig spændende endelig at få en dreng. Og så har jeg også fået gjort en lille æske færdig, som jeg har lavet til hans fødsel. Nu håber jeg bare på, at vi overhovedet kan finde ud af det med sådan en knægt efter alle de piger. 


Type prosjekt: Træboks
Anledning: Fødsel
Stilart: Shabby Chic
Teknikker brukt: Stempling, Stickling
Pynt/dekor: Blomster, Pyntenåler, Sommerfugl, Bånd
Hovedfarge: Hvit og blå


Og her kommer så billederne af den lille boks, som jeg har lavet til ham.


PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE


Det er en lille træboks, som jeg først har malet med hvid acryl maling og derefter stemplet ovenpå med babystempler og lysblå ink, og derefter dekoreret med blomster og sommerfugl og et par pins. Så fandt jeg lige en rest ruffle bånd, som lige nøjagtigt passede rundt om her, så var det også brugt.

Nu håber jeg bare på, at vi overhovedet kan finde ud af det med sådan en knægt efter alle de piger.

PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE


PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE


PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE


PAPIRHOBBY: EN LILLE ÆSKE Fødderne er lavet af nogle små forgyldte perler og nogle små messingsøm, så den blir løftet lidt op.


Jeg håber, at I kan lide min lille boks. Há en fantastisk dag alle sammen og masser af sjov forhåbentligt.

Du finner flere gavetips til baby her: Gavetips – baby


Nøkkelord norsk: Treeske
Nøkkelord svensk: Trälåda

Translate »