EN LITEN JULEHILSEN

0 1,118

Å gi spiselige eller drikkelige gaver til jul er både koselig og nyttig, og i år har jeg dekorert små flasker som jeg skal fylle med hjemmelaget eggelikør. Flaskene har jeg kjøpt på Jernia og de rommer 2,5 desiliter. 

Eggelikøren bør lages rundt en uke før en skal gis bort, og det begynner derfor å bli i seneste laget å lage denne for å gi i julegave. Men dersom du er invitert bort i romjulen eller på nyåret kan det være en god idé å ta med seg litt likør til vertene. Likøren trenger rundt 6-7 dager for å bli klar til servering. Jeg brukte denne oppskriften: Hjemmelaget eggelikør

Jeg dekorerte i alt ti flasker. De to jeg viser her er laget i litt ulik stil. Den øverste har reinsdyr som motiv, det nederste kun tekst. Begge har julerødt som den dominerende fargen. Den øverste flasken er pyntet med blomster, bling, bølgepapp og et lite hjerte. I tillegg knyttet jeg et bånd rundt flaskehalsen. Den nederste er pyntet med snøfnugg i rød filt, blonde og twine. Før de gis bort pakkes flaskene i cellofan.

LB3
EL2

 

Foto: Marit Pedersen
The Paper Crafting

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More