En smak av jul

Det merkes på morgentemperaturen at høsten definitivt står for tur og rett bak i køen står vinter og jul. Hvert eneste år tenker jeg at jeg egentlig har laget litt lite jul. Særlig når tilbudene om å stille på messe detter inn. Hvem har vel ikke lyst å være med på så koselige event:) Så jeg er i gang med jul og tenker å dele litt av mine prosjekt.

Type prosjekt: Bokser, kort m.m.
Anledning: Jul
Stilart:
Litt lag på lag
Pynt/dekor: 
Blomster, blader, blonder og osteklut, masse rester

En fordel med å starte tidlig på jul er at det som ligger igjen fra forrige juleproduksjon blir brukt opp før årets julenyheter kommer i butikkene. Alt jeg skal vise frem i dag vil dere kjenne igjen fra kolleksjoner som kom på markedet for flere sesonger tilbake.

Bokser til melkehjerter er nok det produktet jeg har solgt mest av på marked. Andre har sikkert andre ting de selger mest av. Esker med noe inni er ofte en stor favoritt uansett hva de inneholder bare ikke de er tomme så går de stort sett. Jeg har hatt med noen tomme bokser også, men de selger best om selgeren ved siden av meg har produkter som kan passe oppi, som for eksempel noe hjemmestrikket.

Her er enda to produkter til sjokolade. En til Toffifee og en til sjokoladeplate. Når det gjelder sjokoladeplater så har jeg et lite tips, bare sånn at ikke noen trenger å gå på samme smellen jeg gjorde et år. Jeg gjorde klart masse på forhånd og kjøpte inn sjokolader. Så hadde produsenten jammen endret størrelsen på produktet. Sjekk først:)

 

Nå virker det som om jeg bare har med meg bokser med spiselig oppi, men det har jeg ikke. Denne litt store serviettboksen med t-lys pleier jeg å lage litt ulike varianter av. Jeg måler meg frem etter størrelsen på servietter og lar det være utgangspunktet. Det kan være lurt å titte litt ekstra i butikkene nå, dersom du ikke tenkte på å kjøpe servietter på salget etter jul. Det er mange som selger ut rester av forrige jul i oktober imens de venter på å få inn årets julekolleksjon.

Skal jeg gi et tips for å komme i gang så må det være å ta en kurv, gå gjennom typiske steder du slenger rester og saml de sammen. Min haug innehold alt fra bølgepappbiter, tekstilbiter, blonderester, blomster i brun, beige, rosa, blå som passer til jul og mye mer. Plutselig har du også en liten haug med ting du kan bruke sammen med julearkene. Ting går så mye lettere når ikke hver eneste bit må letes frem der og da. En god gammeldags «romleboks» som jeg kaller det, det kan aldri bli feil.  Jeg har alltid en stående på pulten min.

Håper jeg klarte å spre litt inspirasjon til en tidlig start:)
Klem Betina:)

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.