Scrapp en sommerdrøm – layout

Det er vinter, men det stopper ikke drømmen om sommeren. I årets første layout, her har jeg tatt utgangspunkt i et bilde tatt fra båt i Oslofjorden, Stamperia sin Sea Dream kolleksjon og Prima sine herlige blomster. Layouten er laget i Primastil med bilder, utklipp og blomster i lag på lag.

Jeg falt nok veldig for de blå fargene og nydelige akvarellmalingene av blomster og skilpadder i Sea Dream serien til Stamperia. Her er skilpadder og blomster klippet ut og brukt på layouten.

Bakgrunnen er hvit kartong, som har fått litt blå sirkler på seg. Disse er laget med Distress ink og en hjemmelaget stensil med sirkler.

Ordet “Dreamer” er fra arket “Free spirit -01” fra P13. Arket inneholder mye ord og utrykk og er fantastisk til alle slags tekster på ulike prosjketer.

Blomstene her er fra Prima. Imellom blomstene er det brukt utklipp av kassetter, fra arket “Soon to be – Classic” fra Penelope Dee. Alt er festet i lag på lag med 3D puter.

 

Ønsker dere en god scrappevår videre.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.