En stensil og fire medium

Av Graciela Noemi Cedres

Hei, Graciela her, og denne er siste artikkelen min som gjesteskribent hos TPC Magazine. Det har vært utrolig gøy å være med, og håper dere syns at artiklene var noenlunde interessante.

I min siste artikkel skal jeg vise dere 4 kort jeg lagde med en stensil og 4 forskjellige medium. Har brukt distress oxide, folie, gesso og sparkle medium og laget 4 ulike kort.

Stensiler er noe jeg syns er gøy å bruke, men som dessverre jeg glemmer å bruke veldig ofte. Noen ganger føles som jeg ikke har den riktige, men her har jeg utfordret meg selv og både maskert, brukt hele stensilen, deler av dem og også klipt vekk det jeg ikke ville ha.

På Distress Oxide-kortet har jeg valgt å bruke hele stensil med tre forskjellige farger, litt à la Hembre effekt. Dette kortet er 15×15 centimeter.

Folie-kortet er 10,5×14,5 centimeter og jeg har valgt å bruke stensil delvis i to av hjørnene. Gull er bare så fint og denne gangen har jeg valgt å bruke rosa farge som er favoritten.

Det begynte med helt hvit Gesso men det endte med at jeg sprayet den med litt svart Mixed Media Ink spray, så den ble litt grålig. Har skjært den i en trekant.

Den siste kort ble favoritten, har maskert stensilen og brukt to farger i Sparkle medium. Veldig Clean and Simple kort, men likte at glitteret i mediumet kom så godt fram.

Vel håper dere likte kortene og kanskje også inspirert til å bruke stensiler litt mer. Det ble iallfall jeg!

Takk for meg, og sees nok rundt i scrappeverden.

Graciela by Gracielaslife


Dersom du vil se mer av det Graciela lager finner du hennes prosjekter her: 
Gracielas life – blogg
Gracielas life – Instagram


Posted

Translate »