En tur på Nille

I Norge har vi en kjede som heter Nille. De var til og begynne med en kjede kjent for sine billige produkter. De selger alt fra interiør, kjøkkenting, godteri, barneleker, scrapping, smykker, og accessories. I dag er de ikke lenger bare en billigbutikk, da mange av produktene er like dyre som i alle andre kjeder. Men de ligger fortsatt en god del lavere i pris på noen av sine produkter.

Så jeg bestemte meg for å gå inn og kjøpe meg litt scrappeting for og teste det, og nå vil jeg dele det med dere.

SE OGSÅ: MIN SHOPPE STRATEGI

Papirpakkene deres koster 29.90 og består av 6 ark. Det blir 5 kr arket det. Og det må man kunne kalle veldig billig.

N-1

 Jeg kjøpte også med meg perler til 19.90, og knapper til 24.90,-  Og jeg vil si at perlene er normal pris, men jeg synes knappene var dyre. Men de var veldig flotte da. Også måtte jeg ta med en slik lys mansjett, da jeg kunne se for meg den demontert på kort..

N-2

Jeg må si at når jeg tok arkene ut av pakken sin er jeg veldig overasket over kvaliteten. Den er mye bedre enn jeg ville trodd. Det er dobbeltsidig papir og av tykk og god kvalitet. Jeg vil si at de kan minne veldig om samme kvalitet som Maja design.  Papirene er ikke fargekoordinerte selv om de selges i pakke, men for min del gjør det ingenting. Og dette var helt klart ikke siste gangen jeg kommer til og gå innom Nille for og se om de har papirer som faller i min smak. Så jeg anbefaler de virkelig videre.

Her er kortet jeg lagde :

N-3

Og selvfølgelig måtte jeg jo bruke perlene og en knapp.

N-4

 

Translate »