,

En scrappeutfordring – bruk av ark fra 2006

Scrapbooking/scrapping: Gamle designpapir på ny layout

Det er en ganske spesiell påske som står for døren. Vi skal holde oss hjemme, ikke reise på ferie og ikke reise på hytta. Det er tiden for å finne på aktiviteter hjemme og rundt husveggene. Veldig mange følger heldigvis rådene. De fleste av oss har så utrolig mye scrappeutstyr hjemme. Hva med å bruke litt av det gamle du har denne påsken? For en tid tilbake viste jeg bruk av noen gamle ark fra Prima for å lage en layout i ny stil. Disse arkene var fra 2011. Det resulterte i at jeg fikk noen Primaark fra 2006 fra en god scrappevenninne, og en utfordring med å lage noe ut av dem. Arkene var typisk for tidsperioden og ikke helt Prima sin stil i dag. Her har jeg forsøkt meg på en layout med arkene fra Petal Poetry kolleksjonen fra Prima. Bildet er tatt påsken i fjor.

Scrapbooking/scrapping: Gamle designpapir på ny layout


Type prosjekt: Layout
Stilart: Layering/Lag på lag – Primastil
Teknikker:  Stensilering med Rayherpaste og glitter. Lag på lag med 3D-puter mellom. Tørrmaling på et utvalg av knapper og metall.
Pynt/dekor:  Ark: Prima sin Petal Poetry kolleksjon fra 2006. Utklipp av  Prima blomster fra ulike eldre kolleksjoner. Stensiler: Halvperler fra Prima.


Scrapbooking/scrapping: Gamle designpapir på ny layoutHer er det brukt et bilde hvor jeg er på min første snøskutertur. Alltid gøy å prøve noe nytt. 
Scrapbooking/scrapping: Gamle designpapir på ny layout Scrapbooking/scrapping: Gamle designpapir på ny layout

Har du scrappet lenge? Har du noen veldig gamle kolleksjoner liggende hjemme? Ta gjerne utfordringen og lag noe nytt og fint ut av det.

Ta vare på hverandre og respekter reglene som er satt for å verne deg selv, de svake og alle som må på jobb for å holde samfunnet i gang.

Translate »