, ,

En utfordring – Scrapbooking

Har du noen gang stått litt fast og egentlig trengt et lite spark for å komme i gang igjen? Før sommeren fikk jeg en utfordring av Ingvar Kvinnesland. Ingvar er også kjent i scrappemiljøet under kallenavnet “Dilly Dally”. Jeg ble kjent med Ingvar for flere år siden og vi møttes på Golstreffet. Scrappemiljøet er utrolig herlig, for gjennom nettet, treff og messer – knytter man bekjentskaper over hele landet og på tvers av landegrenser. Dette er det ferdige resultatet av utfordringen.


Type prosjekt: Mixed media layout
Stilart: Shabby Chic
Teknikker: Lag på lag, spraying og stensiler med Gesso.
Pynt/dekor: Diecuts, blonder,bånd, blomster, tekst fra Tim Holtz.
Hovedfarge: Rosa og hvit
Medium: Liquitex heavy gel (lim), hvit Gesso, kaiserister og Finnabair si voks


Utfordringen var en utfordring med diverse elementer:

Planten måtte altereres. Båndet kunne altereres. Kun to av diecutsene kunne taes vekk. Medaljongen kunne ikke altereres. Minst en av trebitene måtte brukes. Siden en del av disse diecutene var i rosatoner, ble også resultatet i rosatoner. Det endte opp som en mixed media layout.

 

Ferdig Mixed Media layout:

Bakgrunnen er et gammelt ark fra Prima. Først laget jeg mønster på bakgrunnsarket med stensilen, Gesso og litt hvit glitter. Deretter ble dies, blonder, trefigurer, blomster, bånd og medaljongen lagt på lagvis. Bildet er tatt i soloppgangen ved Uluru i Australia. Bildet er satt inni en metallramme som er fra en gammel klokke.

Gresset skulle altereres. Det er farget med Kaisermist. Tilslutt er det også sprutet litt Gesso på layouten.

Utfordringer er fantastisk morsomme. Utfordrer derfor dere som lesere til å sende en utfordring til en annen.


Posted

Translate »