NORDLYSET: ZORAS YNDIGE LAYOUT

Scrapbooking/scrapping: Matching av motiv og farger

0 3,791

Det hender, ganske ofte faktisk, at man kommer over et papirhobby-prosjekt som nesten tar pusten fra en. Og det er ikke så rart at det skjer ganske ofte i denne fantastiske hobbyen. Se bare på Zoras layout: Farger som matcher hverandre og fargene på fotografiet så fint, og et motiv som er så vakkert. Det er ikke til å tro at dette bare er den andre layouten Zora i det hele tatt har laget og vi gleder oss til fortsettelsen. Du kan besøke Zoras blogg her.

Type prosjekt: Layout
Anledning: Fødsel
Stilart: Shabby Chic
Teknikker brukt: Layering, stensilering
Pynt/dekor: Blomster, Die Cuts, doily, plastpynt
Hovedfarge: Hvit
Medium som er brukt: Pasta, Gesso

Baby.2jpg-005

Her er Zoras egen beskrivelse av hvordan layouten ble laget:
Bakgrunden är bearbetad med papper från Maja design, en hjärtmask och med pasta samt Gesso och en doilies. De flesta av blommorna var vita från början och är sprayade med mist av distressdroppar och vatten, sedan målade med gesso och mist igen. Materiallista finns på Pysselmyrans blogg. Jag har använt min nya fjäder dies från Magnolia, en Klock dies och Fancyful flourish  dies från Cherry linn. Hjärtdies gammal. Några charms och träknappar som också är övermålade med Gesso.

Vi takker Zora for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte layout i TPC.

Baby.2jpg

Foto: Zora
Publisert med tillatelse

 
close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More