ENKEL DIMENSION TIL KORT

1 1,313

Hej derude! I dag vil jeg vise jer hvordan man nemt kan lave mere interesse og dimension til et CAS (Clean and Simple) kort. Den måde jeg vil vise jer i dag, er en ud af rigtig mange måder, og det handler kun om en at lave en smule die cutting.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Takknemlighet
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, Die Cutting
Pynt/dekor: Sequins, hyssing
Hovedfarge: Hvitt
Medium som er brukt: Copics

Denne her måde er den nemmeste af rigtig mange måder, til at lave mere interesse til kort. Og det er en af mine favorit måder.

Det første jeg gjorde var at stemple denne flotte blomst, og farvede det ind med Copic’s. Derefter besluttede jeg mig hvor jeg jeg ville have min dimension i selve kortet.

TDØ_SC_0049

Derefter die cuttede jeg den samme cirkle 4 gange ud af grøn karton. Og limede alle cirklerne sammen.

TDØ_DSC_0050

Jeg kom printer papir bag på kortet til at lime cirklerne fast på bagsiden, og limede den sidste cirkle (med blomsten på), så det passede med billedet på kortet.  Her er det færdige kort.

TDØ_DSC_0068

Materialer jeg har brugt:

  • Stempel fra Clearly Besotted – Fresh Flowers og stempel fra Altenew – Label Love
  • Copics
  • Memento Black
  • Die fra Spellbinders
  • og palietter

Så som I kan se, er det meget nemt at lave kort med en lille dimension og interesse på en nem og hurtig måde. Jeg håber at jeg har givet jer lidt inspiration og  hvis det er interesse for at jeg viser jer flere måder at lave dimensioner på kort, må I meget gerne lade høre fra jer.

1 kommentar
  1. dorte skriver

    super flot og rigtig go ide

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More