,

Enkle brettekort

Lyst til å lage mange kort i en fei? En mal, litt restepapir og tre fine super enkle brettekort ble til en kveld i sommervarmen. Dette er et kort som kan tilpasses alle anledninger.


Type prosjekt: Brettekort
Anledning: Passer til alle anledninger
Stilart: CAS og bruk av reste-papir
Teknikker brukt: Brettekort
Pynt/dekor: Blomster, bilde, stemple og det du ønsker av pynt
Utstyr som er brukt: BigShot, pregekniv


Det har vært utrolig flott og varmt sommervær noen dager her nå i Skandinavia, og det er godt å tilbringe lange dager ute i solen. Det er også mye fokus på å være miljøvennlig, så jeg har startet med å bruke reste-papiret jeg har og pynt som jeg alt har. Jeg ønsket å lage noe raske kort for å ha for hånden, og fant en mal på Pinterest som jeg likte utrolig godt. Husker ikke hvem som hadde den, men den fantes i flere varianter. Jeg tilpasset min litt etter størrelsene jeg hadde på arkene. Det ble tre fine kort på en liten kveld hvor jeg kun brukte reste-papir.

For å lage kortet trenger du 1 stk bazzil som måler 5 1/2″ x 11″.

Dette arket preger du på langsiden ved 1 1/4″ – 4″ og 6 3/4″. Gå over brettene med pregekniven for å få skarpe bretter.

For å skjære til panelene har jeg brukt cm (beklager at det blir ulike enheter). Du trenger følgende i paneler i mønsterark: 2 stk 3 x 13.5   2 stk 6,5 x 13.5 (her kan du la den ene være et hvitt ark til skrivefelt) og til slutt 1 stk 10,5 x 13,5

Her kommer noen flere bilder av kortene. Først to kort som kan brukes til bursdag, vertinnegave eller bare en liten oppmerksomhet, og til slutt et som passer til far eller mann.

Til far på farsdag eller en kjekk kar som har bursdag:

Kortene passer i en konvolutt, er ikke så tungt da det ikke er så mange lag på ark, så dette er et flott kort å sende med posten.

 


Posted

Translate »