ENKLE JULEKORT I SERIE

0 1,241

Det nærmer seg jul med stormskritt og det er klart for siste innspurt for å bli ferdig med julekortene. Mangler du noen julekort? Kanskje du mangler julegaven til den som har alt? Hva med å gi vekk en pakke med enkle kort? Her har jeg laget noen helt enkle julekort, med motiver fra to Alexandra Renke klippeark. Kortene koster minimalt per stk. Du får ca 24 motiver per klippeark. Her er det brukt hvit kartong og rester av farget kartong i tillegg. Alexandra Renke har klippeark med ulike motiver og for ulike årstider. For å få iitt enkelt mønster på bakgrunnene har jeg funnet fram en del av mine gamle embossingfoldere. Embossing på hviit kartong er utrolig nydelig som bakgrunner.

 

Type prosjekt: Julekort
Stilart: CAS
Teknikker:  Embossing med embossingfoldere.
Pynt/dekor:  Ark: Alexandra Renke – Card Sheets. Embosset hvit kartong, noen bling og halvperler.

 

Jeg stoppet produksjonen min etter 15 kort, men ved hjelp at et mønsterark fra Alexandra Renke, har du mange motiver å gå på.

Kortene mine her er laget i størrelse 10 x 10 cm. En kjempefin størrelse på små CAS kort.

Her er det brukt embossingfoldere som jeg har hatt liggende for å lage mønster i panelene bak motivet. Noen av de embossede panelene er lagt riktig vei og noen er lagt motsatt vei.

 

De ulike kortene

Ønsker dere alle en riktig god førjulstid.

Julehilsen fra Kirsten.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More