Enkle kort med samme stempel

I dag vil jeg vise dere noen enkle kort som har samme stempel som utgangspunkt.. Jeg valgt å fargelegge med forskjellige mediumer på sommerfuglen. Synes kortene ble så fine, at bare noen av dem har tittel.


Type prosjekt: Kort
Kort Anledning: Bursdag
Stilart: Clean & simple
Teknikker brukt: Stempling,
Pynt/dekor: Sequins, Nuvo drops
Hovedfarge: Hvitt og svart,
Medium som er brukt: Embossing pulver, Distress Ink- div farger, Nuvo drops, Versamark, Versafine, Glitterlim
Utstyr som er brukt: Stempel- Studiolight,Stempel plattform, heatgun, skjærebrett, stempel pute, vannpensel, maskeringstape, svamper, Dymotape maskin.


De tre første kortene er stemplet med Versafine stempelpute, som er min favoritt til stempler med små og tynne detaljer. Sommerfuglen er malt med vannpensel, og fargen har jeg hentet fra Distress Ink putene.
Litt glitterlim på sommerfuglen og noen dotter fra Nuvo drops er all pynten som skulle til.

På dette kortet har jeg kun brukt Nuvo Drops i fargene gul, grønn, rosa, lyseblå og gull for å fargelegge sommerfuglen og laget dotter på sirklene langs teksten.

Her har jeg maskert rett på kortbasen og svertet med Distress Ink. Tørket med heatgun før jeg legger kortet inni stempel plattformen for å stemple rett på. Siden basen har struktur i seg, er plattformen et flott verktøy å bruke. Om trykket ikke blir helt perfekt, så bare gjentar jeg å stemple til jeg blir fornøyd.
Pyntet med Sequins.

Dette kortet har jeg startet med å embosse motivet med clear embossing pulver. Valgte meg ut 3 farger av Distress Ink som kunne flyte over i hverandre, og svertet over motivet med disse fargene. Pyntet enkelt med Sequins og en tekst laget med Dymo tape.

Til slutt så valgte jeg å lage et kort med stempeltrykk på bokark. Elsker å bruke bokark i hobbyen vår og når jeg er  på reise, så handler jeg alltid med meg hjem ei bok med landets språk i. Gjerne en billig fra en bruktbutikk. I dag er det fransk tekst på arket mitt. Pyntet med Nuvo drops i fargene rosa og lyseblå.

 


Posted

Translate »