ENVELOPE PUNCH BOARD – PART 4 – MINI “BRAG CARDS” ALBUM

2 1,515

Jeg sad med en fed idé om, at lave et Mini Album med Brag Cards fra Fancy Pants nyeste collection “Be Different”. Kender du Fancy Pants? Jo, det gør du nok og hvis ikke, jamen, så lærer du nogle af deres produkter at kende nu. Men tilbage til disse Brag Cards, som er noget at det nyeste nye indenfor scrapbooking. Hos Fancy Pants hører der til hver af deres nye collections en pakke Brag Cards til. Det kan være lidt svært at forklare hvad det helt præcist er, men kig med her. Jeg har nemlig brugt disse Brag Cards til at lave et Mini Album. Og til dette projekt har jeg også brugt mit Envelope Punch Board og min Zutter.

MINI "BRAG CARDS" ALBUMLad mig starte med disse Brag Cards. Brag Cards’ne fra Fancy Pants er i størrelserne 4×6 inch og 3×4 inch. Og da jeg sad med dem i mine hænder første gang, blev jeg straks inspireret til at lave et album ud af dem. Og deres collection “Be Different”, som er lidt af en Monster-collection, var bare perfekt til et Mini Album med min ældste nevø.

Her har jeg gjort klar til at begynde på mit Mini Brag Cards Album. Jeg har lagt Brag Cards’ne klar til venstre for Envelope Punch Boardet. Og ovenover Punch Boardet ser I nogle sorte tab strimler. Dem skal jeg bruge til at samle albummet med.

Mine sorte album tabs er skåret ud af sort karton. Hver strimmel er 3 cm. bredde. Længden er tilpasset Brags Cards’nes højde eller længde. Dette afhænger dog af, på hvilken led at Brag Cards’ne skal vendes i mit Mini Album.MINI "BRAG CARDS" ALBUM

De 3 længder er:

15 cm til 4×6 inch Brag Cards

7,5 cm til 3×4 inch Brag Cards (vendt horisontalt)

10 cm til 3×4 inch Brag Cards (vendt vertikalt)

Først fandt jeg de fotos frem, som jeg syntes passede perfekt til “Be Different” temaet og farverne.

Så udvalgte jeg Brag Cards, som passede til de enkelte fotos og byggede på den måde rækkefølgen op i albummet.

MINI "BRAG CARDS" ALBUMDe små Brag Cards størrelsen 3×4 inches kunne vendes både vertikalt og horisontalt i albummet. Derfor har jeg lavet 3 forskellige størrelser af de sorte tabs. På de længste sorte tabs har jeg lavet en midterskilling med Punch Boardet. På denne måde kunne jeg lave samlingen af albummet med Zutter’en ad 2 omgange.

For at kunne punche enderne på de sorte tabs, måtte jeg finde midten på Punch Boardet. Og for at gøre det meget nemmere for mig selv til dette projekt (og fremover) har jeg tegnet markeringen ind på mit Punch Board.

På billedet kan I se, hvorledes jeg under den turkis punch knap har tegnet en streg og skrevet ½. Hermed kunne jeg ganske hurtigt få punchet alle enderne på de sorte tabs.

Da alle sorte tabs var klar, fandt jeg min Zutter frem. Med denne kunne jeg lave hullerne klar til indbindings wiren.

Og sådan her kom det færdige album til at se ud, da jeg havde fået det samlet med de sorte tabs og med indbindings wire………….

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

Det er sjældent jeg laver scrapbooking albums, men da jeg modtog Fancy Pants “Be Different” Collection Kit blev jeg for første gang i meget lang tid inspireret til at lave et! Den primære årsag var, at indholdet i denne Collection Kit er suverænt lækkert og lige til at gå til. Jeg behøvede bare at udvælge mine fotos og så havde jeg ellers al pynt lige ved hånden i denne Collection Kit.

Det nemmeste er, at vise Jer det via mit Mini Brag Cards Album…………..

 

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

På billedet nedenfor kan I se, hvorledes siden til højre er bygget op af 2 horisontale Brag Cards. Til de små 3×4 inch Brag Cards har jeg brugt ét Brag Card og et foto til at bygge en for-og bagside op. Og her imellem har jeg limet de sorte tabs ind.

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

Til tekst i albummet har jeg brugt både håndskrift og bogstav stickers fra Collection Kittet. Til Fancy Pants Collection Kits følger der 6 forskellige bogstavs sticker sæt med. Så udvalget er meget stort og variabelt i stil, hvilket er super lækkert. Dog var jeg ikke gode venner med at pille disse stickers af, når jeg skulle bruge dem. Klisteret var ikke meget for at slippe, så jeg måtte kassere nogle bogstaver. Men så er det dejligt, at der er flere af hvert bogstav.

På billedet nedenfor kan I se, hvorledes jeg i højre side har et af 3×4 inch Brag Cards vendt horisontalt. Det giver et utroligt fedt look i albummet at siderne variere for hver gang man bladrer.

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

Noget af det jeg var allermest begejstret af i Fancy Pants Collection Kit var deres “Ephemera Pack”. Dette indeholder en masse små figurer og udsagns-figurer. Se engang denne “POW”, som er fra Ephemera pakken.

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

Tjek lige det Wild Child Monster ud, som er på venstre side! Den er også fra Ephemera pakken.

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

Og sørme om der ikke er sneget endnu et Monster ind på venstre side nedenfor. Den og hånden (som man lige kan skimte) på højre side er også fra Ephemera pakken.

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

Nedenfor kan I se, hvorledes siden til venstre er bygget op af 2 horisontale Brag Cards. Og på siden til højre har jeg kun tilføjet et foto og en pil. Ganske simpelt og hurtigt!

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

Ephemera pakken indholdt også en del pile, som jeg også har brugt flittigt til albummet. Se bare den kæmpe fine pil, som jeg har brugt til forsiden af albummet. Den og så det lille runde foto er det eneste, som jeg har pyntet forsiden med. Der var bare ikke behov for mere.

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

For mig var det en ren fornøjelse at lave dette album. At sidde og kigge igennem “Be Different” Collection Kittet fra Fancy Pants var et eventyr for øjne og hænder. Lige når man troede, at man havde opdaget alle ting, dukkede der nye ting op.  Særligt er jeg begejstret for deres Brag Cards (vist ikke nogen overraskelse for Jer), deres Ephemera Pack, deres Ticket Roll og Sticker Fundamentals (labels & figures).  Super lækkert…..Loving it!

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

MINI "BRAG CARDS" ALBUM

Om ikke så længe får I mere spændende at se om, hvad som man ellers kan få ud af Fancy Pants Collection Kits.

Jeg håber, I er blevet lidt inspirerede. Hvis I gerne vil finde endnu mere inspiration, så kig forbi Fancy Pants egen blog. For tiden viser de forskellige projekter lavet af deres kollektioner “Be Different”, “As You Wish” og “Nautical”.

 

close
2 kommentarer
  1. Maryann skriver

    Sikken et lækkert minialbum du har fået kreeret her Pia, og de bragkort er da rigtig fede og vældig brugbare til ret mange andre ting må man sige, så de skal nok blive ret populære, er jeg sikker på.

  2. Anja skriver

    Lækkert album!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More